Politică

Clotilde Armand duce o luptă de proporții astronomice cu CIUMA ROȘIE

Cei care sprijiniți lupta lui Clotilde Armand cu CIUMA ROȘIE, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!
Bătălia dintre Clotilde Armand și CIUMA ROȘIE este de a se finaliza. Actualmente, niciuna dintre părți nu este dispusă să cedeze. De fapt, lupta lui Clotilde Armand reprezintă dorința acestei Doamne de a instaura cheltuirea transparentă a banului public și repsectul față de cetățean. CIUMA ROȘIE își dorește continuarea căpușări banului public din care s-a înfruptat timp de 30 de ani. De fapt CIUMA ROȘIE este mai periculoasă decât orice mafie existentă la nivel mondial. Singurul scop al CIUMEI ROȘII care are în componență jigodii nenorocite, este acela de a deturna fonduri publice în interesul unor borfași care nu au nimic comun cu democrația și cu respectul față de cetățean. Cetățenii sectorului 1 ar trebui să iasă în stardă și să protesteze împotriva consilierilor PNL care s-au aliat cu consilierii PSD ai sectorului 1 și se opun demersurilor promovate de Clotilde Armand pentru rezilierea contractului cu RomPrest. Pe această speță, în continuare vă expunem ultima declarație de presă a lui Clotilde Armand:

„După mai multe obstacole și bătălii, am reușit în urmă cu câteva minute să semnez contractul de salubrizare pentru perioada stării de alertă cu firma RER Ecologic Service București Rebu SA. Dacă vrem cu adevărat să facem reformă în România, trebuie să renunțăm la contractele păguboase și să găsim parteneri onești. Mai jos regăsiți și câteva exemple de costuri și diferențele de preț pentru operațiunile de salubrizare realizate de cele două companii. Veți înțelege rapid dimensiunea jafului din trecut.

Contractul cu Romprest a fost un contract unde mult mai importante au fost interese private decât cele ale cetățenilor din Sectorul 1. Altă explicație nu există pentru ședința de îndată din 8.06.2012 în care s-a aprobat o creștere ilegală a tarifelor cu 50%, la doar patru ani de la semnarea contractului și care a generat un prejudiciu pentru cetățeni de peste 117 milioane de lei. Altfel nu se explică votul pe repede înainte din aprilie 2019, care aproba o altă creștere de tarife, vot reluat câteva luni mai târziu pentru că a apărut o eroare materială (!!!) și Romprest avea nevoie de tarife mai mari.

Interesul pentru cetățeni al companiei Romprest încă din octombrie 2020, când încă nu eram confirmată ca primar, iar ei se grăbeau să vândă o clădire din Str. Odăii care aparține de Consiliul Local al Sectorului 1 în contul unor facturi neplătite de peste 25 de milioane de lei, în timp ce fosta administrație era mai preocupată să apară la TV. La nici trei săptămâni din momentul depunerii jurământului ca primar, Romprest a decis să lase gunoaiele în stradă ca să mă forțeze să aprob plata unor facturi nejustificate.

Timp de zece luni de zile, presa apropiată grupurilor de interese din jurul Romprest a încercat să explice că e normal ca un operator de salubritate să lase gunoaiele în stradă și că e anormal când un primar are grijă de banul public. Au încercat să explice că e normal ca în Sectorul 1 cetățenii să plătească 18 milioane de lei pe lună pentru salubrizarea stradală, când Clujul plătește 25 de milioane de lei PE AN pentru servicii de salubrizare stradală și deszăpezire sau fără să se întrebe cum de Romprest facturează apa folosită pentru stropitul stradal cu 5.9 lei/mc, deși prețul la apa potabilă e de 3.9 lei/mc.

În acest moment avem un contract semnat cu compania RER, care operează și în Oradea. Diferența de preț dintre tarifele Romprest, în baza unui contract pe 25 de ani, și cele RER, pe perioada stării de alertă, este de 5 milioane de lei pe lună sau 60 de milioane de lei pe an. Bani pe care putem să-i investim în școli, spitale, în parcuri, în spații verzi, străzi, monumente istorice, în viitorul nostru și al copiilor noștri.

IMPORTANT:
În spiritul transparenței care caracterizează Primăria Sectorului 1 și pentru corecta informare a opiniei publice, publicăm pe site-ul www.primariasector1.ro contractul încheiat de Sectorul 1 al Municipiului București și societate RER Ecologic Service București Rebu SA aici: https://www.primariasector1.ro/…/contract-prestari… Vezi mai puţin”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close