Politică

Clotilde Armand dezvăluie borfășiile PSD-iste

Cei care dezaprobați comportamentul PSD-istului Daniel Băluță, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

La sectorul 4, primarul PSD-ist, Daniel Băluță se află în conflict total cu jurnaliștii care fac dezvăluiri despre borfășiile comise de acesta. În acest sens precizăm că trei reputați jurnaliști: Cătălin Tolontan, Mircea Marian și Sabin Orcan au fost dați în judecată de PSD-istul Daniel Băluță. față de comportamentul ciocoiesc a lui Daniel Băluță, Primarul sectorului 1, Clotilde Armand a luat atitudine în ultima sa declarație de presă pe care o redăm în continuare.

 

„Am văzut zilele acestea cum un primar al Bucureștiului încearcă să-l intimideze pe unul din cei mai buni jurnaliști de investigații din România pentru că a “îndrăznit” să scoată la lumină multe nereguli făcute de edil. Primarul Sectorului 4 a făcut plângere pe numele jurnalistului Catalin Tolontan pentru constituirea unui grup infracțional organizat și șantaj.

Fac un un apel către toți edilii și aleșii locali să lase presa adevărată în pace să-și facă treabă, să nu mai hărțuiască jurnaliștii de investigații. Da, când spun presa adevărată mă refer la jurnaliștii care refuză să primească bani de la primari pentru a scrie minciuni frumoase despre aceștia, refuză să primească alte cadouri și beneficii de la autoritățile locale. Ceea ce rezistă cu adevărat într-o democrație este adevărul. Indiferent dacă acesta este incomod sau nu.

Later Edit:

înțeleg că Mircea Marian, Sabin Orcan sunt și ei chemați în judecată de primarul Sectorului 4.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close