Politică

Clotilde Armand are nevoie urgentă de ajutorul tuturor celor care cred în valorile USRPLUS

Prin minciună și dezinformare, CIUMA ROȘIE vrea să pună mâna din nou pe primăria sectorului 1, care se știe că are cel mai mare buget dintre toate unitățile administrativ teritoriale (UAT). De când a preluat mandatul, Clotilde Armand a „tăiat” conductele prin care din bugetul primăriei sectorului 1 erau alimentate cu milioane de euro Antena 3 a turnătorului, Dan Voiculescu, România TV patronată de fugarul Sebastian Ghiță, Realitatea Plus patronată de bolșevicul Cozmin Gușă și mercenarul din presa românească, Silviu Mănăstire. De când a preluat funcția de primar a sectorului 1, Clotilde Armand este sabotată de cei de la Romprest care au contract pentru ridicarea gunoiului. Contractul celor de la Romprest este unul cu dedicație și a fost semnat de penalul PSD-ist, Daniel Tudorache. Valoarea serviciilor oferite de cei de la Romprest sunt de 15 ori mai mari decât alte servicii similare din alte Primării. Lupta lui Clotilde Armand este aceea de a încheia un contract onest cu cei de la Romprest pentru ca locuitorii sectorului 1 să nu mai plătească taxe de salubritate astronomice. Pe surse am aflat că, Clotilde Armand este hotărâtă să declanșeze un referendum prin care locuitorii sectorului 1 să stabilească dacă sunt de acord să plătească o taxă de 15 ori mai mare pentru ridicarea gunoiului. Această taxă astronomică a fost negociată de PSD-istul Daniel Tudorache și din ce se vede, a oferit un câștig astronomic firmei Romprest prin care locuitorii sectorului 1 sunt jefuiți cu taxe astronomice pentru a umple conturile celor de la Romprest. Cu siguranță acest contract reprezintă o sursă de parandărăt pentru Daniel Tudorache care cu siguranță primește milioane de lei lunar, bani pe care îi primește de la cei de la Romprest. Concluzionând putem spune că, acest PSD-ist se îmbogățește prin jefuirea locuitorilor din sectorul 1. Cu siguranță că cele afirmate despre Daniel Tudorache sunt adevărate, altfel nu se poate explica cum acest individ din postura de bugetar a avut bani pentru ai plăti un onorariu de 2 milioane de lei (20 miliarde lei vechi) avocatului personal. În afară de aceasta, Daniel Tudorache a plătit o cauțiune de 1 milion lei solicitată de procurorii care îi anchetează actele de corupție. În plus de aceasta, Daniel Tudorache este un împătimit colecționar de diamante, iar gurile rele spun că până acum colecția sa de diamante are o valoare ce depășește 12 milioane de euro. Cam aceasta este miza bătăliei de la sectorul 1. Cei care sprijiniți lupta onestă a lui Clotilde Armand cu mafia PSD-istă, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

4 comentarii

 1. Doamna Primar,
  Va uybim si vrem sa va sustinem. Suntem alaturi de dumneavoastra. Am vrea sa va ajutam dar nu stim cum.
  Eu si toata familia mea va iubim. Mai avem si prieteni care tin cu dumneavoastra. Va multumim din suflet ca va luptati pentru noi.
  Cu consideratie,
  Cristian Oneata

 2. Ar trebui data afara imoreuna cu toti cei implicati:prefect,ministru mediului,toata conducerea de la firma care stringe gunoiul si mentin curatenia orasului.Sa plece toti cred ca daca s-ar face un referendum primarita ar pleca asa cum a venit.E nevoie de oameni noi capabili.

 3. Eu nu am inteles care sunt valorile USR+? Aveti voi vreo doctrina si nu stiam noi? De votat, eu v-am votat si acum imi pare rau intrucat se dovedeste ca nu aveti oameni calificati sa guverneze sau sa faca lucruri bune in primarii. Desemenea sunteti rai, razbunatori, galagiosi si incompetenti. Mai se aude ca sunteti oamenii serviciilor si ai diferitelor interese de imbratisare a valorilor diversitatii de gen. Cat despre Barna, se stie ca el chiar este controlat de structurile de forta, intrucat a castigat bani frumosi facand consultanta pe fonduri europene pentru Ministerul de interne. Astea sunt valorile USR??

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close