Politică

Clotilde Armand a tăiat toate sporurile nesimțite, aberante și ilegale

Cei care susțineți munca onestă a lui Clotilde Armand și a celor de la USRPLUS, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

Angajații de la ADP sector 1, timp de vreo 4 ani de zile, în mod ilegal au încasat un spor aberant pentru o așa zisă iradiere de la Antenele amplasate pe clădirea parlamentului, care au ca drept scop amplificarea semnalului pentru telefoanele mobile. Clotilde Armand a solicitat o verificare a radiațiilor emise, iar acest lucru s-a făcut în data de 3 martie 2021, iar rezultatele spun că, nivelul radiațiilor este de 1379 de ori mai mic decât radiațiile pentru care cei de la ADP lu-au sporul de 15%. Ca drept urmare, plata pentru acest spor încasat în mod ilegal a fost sistată. Această acțiune este doar un segment din multitudinea de acțiuni care au ca scop final reducerea cheltuielilor inutile, aberante și ilegale. Acești bani vor fi folosiți în final pentru implementarea unor proiecte de infrastructură sau vor fi dirijați către asistența socială, urmând ca de acești bani să beneficieze amărăștenii care cu adevărat au nevoie să fie ajutați. Despre toate acestea, citiți în ultima postare a lui Clotilde Armand pe care o redăm în continuare:

Angajații de la Administrația Domeniului Public Sector 1 (aproximativ 100 de persoane) primesc un așa numit spor de antenă, de 15% din salariu, deoarece sediul ADP Sector 1 se află la câteva sute de metri de Casa Presei. Acest spor de antenă a fost stabilit de fosta administrație în baza unei expertize realizată de o firmă privată iar de atunci și până acum nu a mai fost reactualizată. Este în vigoare din 2016. Când am spus că în sediul ADP S1 vrem să facem o școală au protestat liderii de sindicat și angajații ADP S1 că ”nu se poate așa ceva”, că ”există radiații de antenă” și ei nu pleacă din sediu. Prin urmare, am solicitat către Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) reactualizarea datelor. Și ce credeți?

ANCOM a făcut măsurători în data de 08.03.2021 și a constatat că nivelul de radiații în zona sediului Administrației Domeniului Public, unde Primăria Sectorului 1 intenționează să înființeze “Școala Regală” și unde angajații se simțeau radiați de la antene este de … de 1379 de ori mai mic decât nivelul de referință! Și uite așa s-au luat aceste sporuri timp de ani de zile. De astăzi nu se vor mai lua sporuri de antenă iar proiectul “Școala Regală” intră în linie dreaptă.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close