Politică

Clotilde Armand a stopat o nouă borfășie prin care se furau bani din bugetul sectorului 1

Cei care apreciați lupta lui Clotilde Armand cu corupția de la sectorul 1, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

Cei care sunt plătiți din bani publici inventează tot felul de metode prin care să își mărească veniturile ilegal. Este și cazul angajaților de la ADP sector 1, care timp de 4 ani de zile au încasat spor de antenă pentru niște radiații care în urma măsurătorilor s-au dovedit a fi inexistente. Sporul aplicat la salariu a fost de 15%. Întrucât două surse au confirmat inexistența radiațiilor rezultă că, sporul de antenă solicitat și primit de angajați a fost ilegal. Din aceste motive, Clotilde Armand este hotărâtă să recupereze toate sumele încasate ilegal, să le aducă în bugetul primăriei și să le utilizeze în folosul cetățenilor.  Referitor la toate acestea, vă expune ultima declarație de presă a lui Clotilde Armand:  

„Angajații ADP Sector 1 au încasat vreme de 4 ani spor de antenă pentru radiații inexistente. După răspunsul oficial primit de Primăria Sectorului 1 cu privire la nivelul radiațiilor din zona respectivă, jurnalistul Europa FM Victor Marin a făcut o investigație pe acest subiect.

Astfel, într-un răspuns pentru Europa FM, A.N.C.O.M. spune așa: “… numărul de stații (antene) existente la nivelul anului 2016 în locația menționată era mai mic decât cel din prezent, generând un nivel de intensitate a câmpului electromagnetic mai scăzut decât cel actual”.

Pe scurt, dacă nivelul actual al radiațiilor nu pune în pericol sănătatea celor de la A.D.P. Sector 1, în 2016, era ca și inexistent. Dar în toți acești ani, sporul de antenă a fost cât se poate de real. Și ilegal. În 2016 aceste ”radiații” au fost măsurate de o firmă privată.

Concluzie: Primăria Sectorului 1 va demara toate procedurile necesare în vederea recuperării prejudiciului. Am început să măsurăm nivelul frecvențelor din mai multe direcții ale Primăria Sectorului 1 și vom tăia toate aceste sporuri ilegale.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close