Politică

Clotilde Armand a stopat jaful din banul public practicat de România TV

Timp de 31 de ani, posturi precum antena3 sau România TV și-au bătut joc de români pe banii furați din taxele și impozitele plătite de români. Concret aceste televiziuni cu agendă toxică au promovat știri false despre cei care munceau onest în interesul românilor. Despre acest aspect ne vorbește Clotilde Armand în ultima sa declarație de presă pe care o redăm în continuare:

 

„Aflu că fostul primar PSD răsplătit de partid cu un post călduț în Parlament pentru a scăpa de procurorii DNA a câștigat de fapt alegerile din Sectorul 1. Câțiva analiști politici abonați în trecut la banii cetățenilor Sectorului 1 au decis asta la televiziunea fugarului. Însă există o problemă. “Serviciile secrete franceze au provocat inundație unde au fost depozitați sacii cu voturi! Sunt sacii umezi și nu mai pot fi numărați”, spune unul dintre analiști.

Case closed.

  1. Sunt tare agitați patronii acestor televiziuni de când le-am tăiat banii de la primărie. Să-i vedeți ce se întâmplă când vor fi nevoiți să-i returneze. Agitația acestor infractori e cel mai bun semn pentru mine că fac bine ceea ce fac.

Continuăm!”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close