Politică

Clotilde Armand a mai provocat CIUMEI ROȘII o gaură financiară astronomică

Clotilde Armand se arată prietenoasă cu mass-media și din acest motiv procesul intentat jurnaliștilor de la „Buletin de București” de fostul primar , coruptul Daniel Tudorache a fost stopat de către actualul edil. Totodată, Clotilde Armand a câștigat în instanță un proces contra lui Daniel Tudorache, în care i se cereau daune astronomice de 113.000.000 lei. Despre toate acestea, în ultima declarație de presă a lui Clotilde Armand pe care o redăm în continuare:

 

„Am dispus ca Poliția Locală Sector 1 să renunțe la procesul intentat jurnaliștilor de la

Buletin de București

. Acest proces a fost unul de intimidare a presei independente și realizat de fostul primar (reprezentat de avocatul personal al acestuia, avocat care a încasat 2 milioane de lei de la Poliția Locală pentru astfel de servicii). Jurnaliștilor li s-au cerut daune în valoare de 1 milion de euro pentru că au publicat date din SICAP despre achizițiile suspecte făcute de vechea administrație.

PS:

În urmă cu un an eram chemată în instanță pentru ca am publicat pe Facebook date despre achizitiile Primariei Sector 1, date din SICAP. Iar primarul diamantelor (tot prin avocatul respectiv) a considerat că trebuie plătesc daune în valoare de 113.000.000 lei. Și ce credeți? A pierdut iar de curând a renunțat la proces.”

 

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close