Politică

Clotilde Armand a înțeles ce înseamnă corupția PSD-istă

Cei care sunteți alături de Clotilde Armand în lupta sa cu MAFIA din sectorul 1, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

Din prima zi de când și-a câștigat mandatul, Clotilde Armand a avut de înfruntat CIUMA ROȘIE și corupția generalizată de la primăria sectorului 1. Sistemul mafiot din sectorul 1 a fost foarte bine structurat și practic, ilegalitățile și furtul din banul public reprezentau „Normalitatea”. Cloaca coruptă de la sectorul 1 era compusă din Daniel Tudorache (Un mafiot mai perfid și mai periculos decât mafia italiană), Poliția Locală, iar ca susținere mediatică Antena3 și România Tv, care au fost plătite din banii furați de la cetățeni pentru ai face imagine bună lui Daniel Tudorache și pentru a o denigra pe Clotilde Armand. Bani negri a încasat și Silviu Mănăstire de la Daniel Tudorache pentru a o denigra și pentru a o linșa mediatic pe Clotilde Armand. Despre toate acestea ne spune Clotilde Armand în ultima sa declarație de presă pe care o redăm în continuare:

 

„Muncești? Nu e bine!

Lupți? Faci scandal!

Nu mergi la TV? Nu e bine!

Scrii pe Facebook? Nu e bine! De ce nu mergi la TV?

Ești politicos? Ești luat de prost!

Mafie? Ce-i aia!

Publici contractele ”băieților deștepți”? Nu e bine!

Restructurezi Poliția Locală în mai puțin de 6 luni? Nu e bine!

Desființezi structurile primăriei prin care s-au scurs prea multe milioane spre partid? Nu bine!

Dai afară angajații cu probleme penale care au devalizat primăria? Sindicatele spun că nu e bine!

Elimini sporurile de antenă? Nu e bine!

Construiești școli? Nu e bine!

Scoți din locuințele primăriei dedicate tinerilor clientela de partid care a pus mâna pe ele? Nu e bine!

Distrugi finanțarea presei aservite? Ești linșat!

Aud de multe ori aceste concluzii și pe o bună parte din ele le-am luat ca feedback constructiv.

Unii vor să lipească niște false etichete despre mine și colegii mei. Ce vreau să vă spun: în urmă cu câteva minute am plecat de la primărie. O mână de oameni trudesc și la ora aceasta târzie pentru binele nostru. Să știți că noi nu suntem perfecți. Dar suntem cinstiți și competenți. Nu putem să-i mulțumim pe toți chiar dacă ne dorim asta zilnic. Am ajuns la primărie fără să ne plângem, am ajuns să reconstruim sectorul. E singurul țel care contează. Minunile nu se întâmplă peste noapte. Minunile în administrație înseamnă doar muncă titanică. De lozinci și texte politice suntem cu toții sătui. Nu se mișcă o frunză în administrație dacă scrii pe Facebook sau apari la TV. Nu, nu. Acum, aș vrea să vă mulțumesc că ne sunteți alături în aceste vremuri. Mergem tot înainte.”

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close