Politică

Claudiu Năsui, ministrul economiei: “Debirocratizăm punctele esențiale ale economiei”

București, 31 august 2021 – Claudiu Năsui ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a participat la emisiunea DCNews pentru a prezenta reformele inițiate la nivelul instituției pentru a reduce povara administrativă pe care antreprenorii români o resimt în prezent.

Ministrul Claudiu Năsui a subliniat faptul că actualizarea cadrului legislativ prin introducerea măsurii Zero taxe pe salariul minim reprezintă o prioritate pentru mandatul său, scopul acestei politici fiscale fiind reducerea sărăciei, încurajarea și păstrarea forței de muncă în România.

Demnitarul a menționat că în prezent este gândită o strategie ce cuprinde măsuri concrete pentru debirocratizarea reală, care să elimine cerințele exagerate pentru mediul de afaceri românesc, un bun exemplu fiind proiectul de ordonanță de urgență pentru legalizarea modelul de afaceri “from-farm-to-fork”.

Articole similare

Un comentariu

  1. Care cerinte exagerate,, ca vanzatorul sa respecte normele de igiena si sa fie calificat? Pai vrea cineva sa fie servit de necalificati si care sa nu respecte normele de igiena? Poate ministrul Nasoi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close