Politică

CIUMA ROȘIE îngenunchiată de Clotilde Armand

Cei care citiți acest articol și susțineți lupta lui Clotilde Armand cu CIUMA ROȘIE, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!
RomPrest este o entitate economică privată care în mod firesc și normal ar trebui să se rezume la cele stabilite în statutul societății și doar atât. Acționarii acestei companii au hotărât să practice șantajul și să facă politica coruptă a PSD-ului. Ieri prefectul capitalei a hotărât să nu prelungească starea de alertă. Cu această ocazie cei de la RomPrest s-au angajat să se achite de obligațiile ce le revin prin contract față de cetățenii sectorului 1. În acest sens, prefectul capitalei, Alin Stoica a obținut promisiunea celor de la RomPrest că se vor achita de sarcinile cel le revin. Totodaă cei de la RomPrest și de la primăria sectorului 1 au dat dispoziție 2 zile pentru a ajunge la o înțelegere amiabilă cu care să se prezinte în fața prefectului. Această hotărâre a fost acceptată de ambele părți, urmând ca eventualele litigii să fie soluționate în instanță fără ca locuitorii sectorului 1 să mai fie afectați de conflictul primărie-RomPrest. După ziua de ieri, putem spune clar că Clotilde Armand a reușit să îngenuncheze CIUMA ROȘIE, iar în acest sens a concurat și faptul că strângerea de semnături declanșată de PSD pentru demiterea dânsei este greoaie și probabil că nu se va realiza niciodată. Apoi timpul până la finalizarea unui referendum este lung. De asemenea după toate indiciile și după sondajul efectuat privind rezultatul unui eventual referendum, toate concluziile duc la o victorie a lui Clotilde Armand. Din aceste motive putem trage concluzia că Daniel Tudorache și cei de la PSD a anulat înțelegerea cu cei de la RomPrest pentru sabotarea lui Clotilde Armand. Probabil că în instanță pe lângă daunele de tip financiar, cei de la RomPrest vor trebui să răspundă și penal pentru ATENTATUL LA SĂNĂTATEA LOCUITORILOR SECTORULUI 1. Concluzionând putem spune cu certitudine că activitatea de salubritate în sectorul 1 va intra pe un făgaș normal. Am aflat și de ce, până acum cei de la RomPrest au evitat să-și caute dreptatea în instanță. Motivul e simplu. Controalele curții de conturi au depistat facturi umflate și fictive emise de cei de la RomPrest în valoare de 200 milioane euro. Pe această speță vă prezentăm ultima declarație de presă a lui Clotilde Armand:
„Prefectul Capitalei a decis să nu prelungească starea de alertă în Sectorul 1 pentru că astăzi la prefectură a avut loc o întâlnire între reprezentanții companiei de salubrizare și Primăria Sectorului 1 iar compania Romprest Service S.A, din cauza căreia am ajuns să avem stare de alertă pe raza administrativ teritorială a Sectorului 1, a dat asigurări că nu mai șantajează autoritatea locală și că poate asigura continuitatea serviciului public de salubrizare așa cum prevede legea salubrizării și regulamentul municipial de salubrizare.
De asemenea, compania de salubrizare a acceptat ceea ce noi am spus de aproape un an de zile și a refuzat sistematic să priceapă, menținând un șantaj ticalos: fără facturi umflate și fără curățenie fictivă. În caz contrar vom avea din nou stare de alertă.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close