Politică

Citiți și vă cruciți: Descoperire uluitoare adusă la cunoștința publicului de Clotilde Armand despre caracatița monstruasă construită de PSD-istul Daniel Tudorache

Toți cetățenii onești care doriți ca taxele și impozitele pe care le plătiți să se întoarcă în mod transparent pentru beneficiul contribuabililor, și nu doriți ca acești bani să fie furați de borfașii CIUMEI ROȘII, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulumim!!!

Fostul primar al sectorului 1, Daniel Tudorache a țesut o încrengătură cu mai multe ramificații prin care sume uriașe din taxele și impozitele plătite de cetățeni au fost sifonate de o gașcă de corupți, care în mod normal ar trebui să se afle după gratii. Despre toate acestea citiți în ultima postare a lui Clotilde Armand, care anexează și o adresă oficială a firmei RomPrest, care demonstrează până unde a ajuns corupția în România.

„Tocmai am citit comunicatul Companiei Romprest SA din care am aflat uluită că o parte a acționarilor companiei plătesc sume enorme de bani pentru defăimarea mea publică. Poate așa se explică linșajul mediatic din perioada în care respectiva companie ne-a lăsat gunoiul pe străzile din Sector să ne șantajeze.

Astăzi, de la ora 15.00, vom avea o nouă ședință de Consiliu Local. Pe ordinea de zi suplimentară am introdus un proiect de hotărâre privind exercitarea dreptului la control al Consiliului Local al Sectorului 1 în vederea determinării cheltuielilor necesare pentru prestarea serviciului public de salubrizare pe raza teritorială a Sectorului 1 de către operatorul Romprest SA.

”Autoritățile locale ale Sectorului 1 vor adopta toate măsurile necesare în vederea calculării și recuperării tuturor sumelor plătite nelegal către Compania Romprest SA ca urmare a efectuării de plăți către acest operator la alt tarif față de cel aprobat în Hotărârea de Consiliu Local” – asta ne spune ANRSC, asta trebuie să facem.

Pe mine nu mă interesează scandalul dintre acționari. Pe mine mă interesează ca serviciile pe care Primăria Sectorului 1 le plătește să fie onorate și corecte. Și pentru asta am încredere în Justiția și instituțiile Statului Român. Cine a greșit și a vrut să înșele autoritatea locală trebuie să plătească. De la funcționar până la acționar.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close