Politică

Ciocoiul Bolșevic, Ion Rădoi va răspunde penal pentru șantajul sindical de la metrou

Cătălin Drulă și Florin Cîțu fac parte din noua generație de politicieni. La acești doi politicieni, (care mai degrabă sunt tehnocrați), borfășiile PSD-iste nu prea țin. În acest sens, Florin Cîțu i-a cerut lui Cătălin Drulă să aplice legea. Ministrul transporturilor s-a conformat și a depus plângere penală la DNA, iar conținutul plângerii penale îl regăsiți în ultima postare a lui Cătălin Drulă pe care o redăm în continuare:                                                                                                              

 

„Tocmai am depus plângere penală la DNA împotriva celor responsabili pentru blocarea metroului bucureștean astăzi, pentru următoarele infracțiuni:

+ zădărnicirea combaterii bolilor

+ abuz în serviciu

+ trafic de influență

+ folosirea funcției pentru favorizarea altor persoane

+ folosirea de către liderii sindicali a influenței și autorității în scopul obținerii de bani, bunuri și foloase necuvenite

+ șantaj

+ infracțiuni contra siguranței circulației pe căile ferate

Cerem procurorilor să identifice persoanele către care să ne îndreptăm pentru a recupera banii în instanță civilă. Prejudiciul este în curs de cuantificare.

Acțiunea ilegală a unui grup mafiot de a lua un oraș ostatic nu poate rămâne fără un răspuns ferm din partea autorităților și din partea justiției.

Metroul trebuie eliberat și trebuie să revină în circulație. Abia atunci se poate organiza un dialog adevărat despre problemele metroului.

Conturile grase ale firmei controlate de Ion Rădoi nu sunt un subiect legitim de dialog și nici nu trebuie alimentate din vistieria statului.”

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close