Politică

Cine a hotărât renunțarea la numirea în funcții publice fară concurs!?

Anunț de utilitate publică

Sursă Foto: Facebook

Pe adresa redacției am primit de la mai mulți cetățeni solicitarea de a publica urmrătorul anunț:

în calitate de cetățeni ai acestei țări, plătitori de taxe și impozite, solicităm să se renunțe definitiv la numiri politice în funcții publice. De asemenea solicităm să se renunțe și la practica transferului din sectorul privat în sectorul public. Prin aceste două practici în sistemul bugetar sunt angajați fără concurs persoane care reprezintă clientela de partid cum ar fi: rude,amante etc. Solicităm întregi clase politice să renunțe definitiv la aceste practici. Îi somăm public pe cei care ocupă funcții în sistemul bugetar pe cele două criterii mai sus enunțate să își dea de urgență demisia. În caz contrar vom picheta instituția în cadrul căreia activează în mod ilegal respectivul (bugetar). Îi chemăm să se alăture demersului nostru și pe cetățenii români din diaspora.”

Se impune pichetarea tuturor sucursalelor din țară care aparțin de ministerul în cadrul căruia a fost angajat prin numire politică sau prin detașare din mediul privat un privilegiat (a)

 

 

P.S: Prezenta scrisoare deschisă rămâne de actualitate și se va regăsi în paginile ziarului nostru până când entitățile vizate vor intra in legalitate.

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close