Politică

Cei de la USRPLUS îi alungă pe români în Kongo

Pe adresa redacției am primit mai multe sesizări din partea cititorilor care se arată dezamăgiți și scârbiți de faptul că cei de la USRPLUS își bat joc de cei care au avut încredere în acest partid. Practicile împrumutate de la vechea clasă politică încep devină o rutină pentru cei din USRPLUS. În acest sens expunem trei exemple care nu fac cinste celor de la USRPLUS și pe baza cărora au creat o furie în rândul simpatizanților și votanților USRPLUS:

  • Irina Alexe, care i-a sfidat pe români prin faptul că s-a pensionat la vârsta de 39 de ani, iar la vârsta de 42 de ani în acest an a fost numită secretar de stat în ministerul de interne de unde s-a și pensionat. Concluzia, Irina Alexe încasează o pensie nesimțită și un salariu baban de la stat.
  • Monica Althamer nu are studii medicale sau legate de Sănătatea Publică, este licențiată în Teologie și Limba si literatura engleză la Universitatea de Vest din Timișoara. Monica Althamer va coordona serviciul de ambulanță din București-Ilfov.
  • O a treia numire sfidătoare făcută de cei de la USRPULS este cea a lui Dragoș Constantin, care va ocupa postul de Administrator al CET Grivița. Dragoș Constantin este licențiat în pictură și are un master în arte vizuale și comunicare vizuală.

Concluzionând putem spune că, cei de la USRPLUS au „împrumutat” „principii și comportamente” specifice vechii clase politice pe care cei de la USRPLUS le-au condamnat atunci când au intrat pe scena politică românească. Din aceste motive îi somăm pe cei de la USRPLUS să revină la comportamentul pe care l-au avut atunci când au apărut în spațiul public românesc. Totodată le solicităm celor de la USRPLUS ca, toate posturile care urmează să fie ocupate în sectorul bugetar, să poată fi ocupate doar pe bază de concurs. În același timp le cerem celor de la USRPLUS să o demită pe Irina Alexe, pe Monica Althamer și pe Dragoș Constantin. Dacă cei de la USRPLUS nu vor ține cont de solicitarea noastră, înseamnă că în mod voit îi sfidează pe români. Ca precizare importantă, arătăm faptul că suntem simpatizanți și votanți USRPLUS, dar dezaprobăm „practicile” mai sus enunțate și care nu sunt cu nimic diferite față de metodele                        folosite de cei de la PSD, PNL, PMP, ALDE, PRO România, etc. Unul dintre cititorii noștri ne-a transmis că în condițiile în care cei de la USRPLUS nu-și schimbă comportamentul se va muta în Kongo. Cei care citiți acest articol și sunteți în asentimentul nostru, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close