Politică

Cei de la PNL se consideră boierii care cu îngăduință „reținută” îi acceptă pe „săracii desculți” de la USRPLUS

Liderii partidului național liberal adoptă o atitudine sfidătoare și arogantă față de cei de la USRPLUS, pe care îi tratează cu o superioritate jignitoare. PNL-iștii vor să lase impresia că dânșii sunt „vioara întâi” în cadrul guvernului și ceilalți trebuie să joace după cum cântă PNL-ul. În realitate avem de a face cu un conflict major între două moduri de a percepe și de a face administrație:

  1. PNL-ul dea lungul timpului ne-a demonstrat că practică aceleași metode toxice și dezagreabile pe care le-am văzut la PSD.
  2. Cei de la USRPLUS reprezintă societatea civilă și sunt oameni onești asupra cărora nu a planat niciodată suspiciuni de corupție.

CONCLUZIE:  Simplificând argumentele putem spune că, USRPLUS reprezintă forța politică novatoare animată de un romantism revoluționar, care își propune să schimbe modul anacronic și deficitar de a face politică și administrație. De fapt, crezul celor de la USRPLUS simplificat poate fi exprimat ca fiind un mod transparent de a face politică, bună chibzuință a banului public și respect față de poporul român, prin ducerea la îndeplinire a programului prezentat în campania electorală. În spațiul public există percepția că cei de la PNL vor să le frâneze elanul celor de la USRPLUS pentru că, nu vor ca românii „să se prindă” de treaba cu adevărul și să îi vadă pe adevărații reformatori și progresiști. Noi sperăm că cei de la PNL vor „împrumuta” din noul mod de lucru promovat de cei de la USRPLUS.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close