Politică

Cea mai mare jignire pentru români – Cinci reprezentanți ai CIUMEI ROȘII în platoul antenei3, au ucis adevărul

În ziua de 4 aprilie, la antena3 în direct, cinci slugoi ai CIUMEI ROȘII au ucis ADEVĂRUL. Cei cinci sunt: Răzvan Dumitrescu ( moderatorul emisiunii), Mirel Curea (Redactor Șef adjunct la Evenimentul zilei), Doctorul Monica Pop, Mugur Ciuvică (Șeful grupului de investigații politice) și Claudiu Târziu (copreședinte AUR).

  • Încă de la debutul emisiunii, Răzvan Dumitrescu a prezentat un pasaj dintr-o alocuțiune rostită de Vlad Voiculescu. În respectiva alocuțiune, Vlad Voiculescu solicita tuturor românilor implicare și responsabilitate maximă pentru a trece peste „cocoașa valului trei” al virusului SarsCOV2. Acesta a fost mesajul transmis de Vlad Voiculescu, care a mai precizat că la ATI s-a atins numărul record de internați (1456). Ignorând apelul la implicare și responsabilitate civică lansat de Vlad Voiculescu, slugoiul CIUMEI ROȘII Răzvan Dumitrescu a titrat pe burtieră că, Vlad Voiculescu îi face vinovați pe români pentru situația în care s-a ajuns. Cu această acuzație lipsită de orice temei a început să le ceară părerea celor 4 invitați mai sus enunțați. PSD-ista Monica Pop l-a făcut iresponsabil pe Vlad Voiculescu, pe același ton au continuat și ceilalți trei slugoi ai CIUMEI ROȘII și a BURGHEZIEI BUGETARE. Față de această atitudine nesimțită prin care este sfidat bunul simț și cetățeanul onest, nu putem spune decât că este o rușine să practici jurnalismul în modul în care o face Răzvan Dumitrescu sau bolșevicul Mirel Curea, sau Mugur Ciuvică. Despre ceilalți doi invitați în cadrul emisiunii mai sus enunțate nu putem spune decât că sunt niște nulități care nu merită respectul semenilor pe care cu neobrăzare îi minte pe față. De fapt, cei cinci au practicat un „asasinat în direct asupra ADEVĂRULUI”. „Crima” lor trebuie sancționată de toți românii care nu vor să aibă creierele spălate de slugoii CIUMEI ROȘII și a BURGHEZIEI BUGETARE. Cei care citiți acest articol și dezaprobați modul mârșav prin care sunt mințiți românii de personaje precum cele mai sus enunțate, vă rugăm distribuiți acest articol pentru ca, cât mai mulți să știe adevărul. Vă Mulțumim!!! 
  • în continuare vă prezentăm alocuțiunea rostită de Vlad Voiculescu, care în concepția lui Răzvan Dumitrescu și a celor 4 invitați mai sus enunțați reprezintă acuzație lansată de Vlad Voiculescu asupra românilor:

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close