Politică

Ce poate păți Mihai Gâdea datorită lui Clotilde Armand

Mihai Gâdea are un salariu de 15.000 de euro pe luncă, plus încă 10.000 de euro pe care îi are la dispoziție lunar. În perioada următoare s-ar puteam ca lui Mihai Gâdea, dar și altor angajați de la antena3 să le fie redus salariu cu 90%. Cum s-a ajuns în această situație? Pe vremea cât la sectorul 1 a fost primar PNL-istul Andrei Chiliman și ulterior PSD-istul Daniel Tudorache, în conturile antenei3 au fost „pompate” milioane de euro. După preluarea mandatului, Clotilde Armand a stopat orice virament către antena3. De asemenea au fost stopate și viramanetele către RTV, Realitatea și B1 TV. În situația lui Mihai Gâdea se află și „jurnaliștii”celorlalte emisiuni mai sus enunțate, dintre care enumerăm:

Andreea Crețulescu, Laurențiu Botin, Silviu Mănăstire, etc. Aceste posturi TV au încasat milioane de euro și de la ministerul sănătății. Și la ministerul sănătății, „robinetul” prin care se pompau bani către aceste televiziuni a fost închis de Vlad Voiculescu și este menținut închis și de actualul ministru, Oana Mihăilă. În acest mod, bugetele de la sectorul 1 și ministerul sănătății nu vor mai fi jefuite de trompetele CIUMEI ROȘII. Cei care apreciați decizia lui Clotilde Armand, a lui Vlad Voiculescu și a Oanei Mihăilă de a nu mai susține financiar trompetele CIUMEI ROȘII, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

3 comentarii

  1. A verificat cineva dacă Mihai Gâdea și asociații au plătit la stat contribuțiile și impozitele pentru sumele încasate ?
    Dacă DA,să fie sănătoși dacă NU atunci să fie executați silit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close