Politică

Cătălin Drulă l-a făcut knock out pe Ion Rădoi

Cei care sunteți de acord cu acțiunile lui Cătălin Drulă și ale USRPLUS, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

Timp de 31 de ani la metroul bucureștean administrația a fost sub „talpa” sindicatului. Cătălin Drulă și-a propus să pună totul sub domnia legii. Una dintre acțiunile cele mai grele părea a fi desființarea spațiilor comerciale amplasate ilegal în stațiile de metrou. Șantajul practicat de Ion Rădoi prin intermediul sindicaliștilor este pe cale de a fi anihilat definitiv. Despre acest aspect ne vorbește Cătălin Drulă în ultima sa declarație de presă pe care o redăm în continuare:

 

„ACȚIUNEA DE DESFIINȚARE A SPAȚIILOR ILEGALE DE LA METROU CONTINUĂ

Seara trecută, 63 de spații comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului au fost desființate în 10 stații de metrou.

Mulțumesc primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, primarilor sectoarelor 1, Clotilde Armand, 2, Radu Mihaiu, și 6, Ciprian Ciucu, care au desfășurat în ultimele 2 săptămâni activități de desființare a construcțiilor ilegale.

Ieri seară, într-o acțiune amplă, primăria sectorului 4 a desființat spații ilegale din 7 stații de metrou (Piața Unirii 1, Constantin Brâncoveanu, Piața Sudului, Eroii Revoluției, Apărătorii Patriei, Tineretului, Timpuri Noi).

Mulțumesc d-lui. primar Băluță pentru mobilizarea excelentă.

Metrorex a depus solicitări și către primăriile sectoarelor 3 și 5 și sunt convins că și acolo se va restabili legalitatea cât de curând.”

Articole similare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close