Politică

Cătălin Drulă demontează minciunile CIUMEI ROȘII debitate zi de zi la posturile Antena3 și România tv

Cei care sunteți de acord cu cele exprimate în acest articol, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Zi de zi la Antena3 și România tv, cei de la USRPLUS sunt catalogați ca fiind neomarxsiști și că toate relele din această țară sunt din cauza acestui partid. La aceste posturi tv, niciodată, dar niciodată nu sunt amintite fie și în treacăt realizările miniștrilor USRPLUS. În Continuare vă expunem ultima declarație de presă a lui Cătălin Drulă, care contrazice poziția posturilor TV  mai sus enunțate:

„Trei vești bune azi pentru autostrăzi

A0 Nord lot 2 (Corbeanca-Colentina): Au fost respinse definitiv contestațiile. Putem semna contractul de proiectare și execuție cu constructorul român desemnat câștigator.

A7: Am aprobat în ședința de guvern indicatorii tehnico-economici ai autostrăzii Ploiești-Buzău. 63 de km. 6 noduri rutiere. 160 de hectare de perdele forestiere. 42 de poduri și pasaje. 4 spații de servicii generoase cu infrastructura pentru vehicule electrice.

Până la sfârșitul lunii, scoatem la licitație execuția lucrărilor. Vor urma secțiunile Buzău-Focșani, Focșani-Bacău și Bacău-Pașcani, la câteva luni distanță.

A8: Tg. Mureș-Iași-Ungheni. Vineri încep activitățile de proiectare (SF+PT). Peste 2 ani vom avea un proiect matur, care poate fi scos direct la licitație pentru execuția lucrărilor, așa cum avem astăzi pentru A7. Drumul pentru A8 e ireversibil.”

 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close