Politică

Cascada de minciuni a CIUMEI ROȘII, dezmințită de Clotilde Armand

Cei care dezaprobați fake-newsurile prezentate de televiziunile CIUMEI ROȘII, distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

O parte din televiziunile CIUMEI ROȘII prezintă imagini în care, cică în data de 29 septembrie 2020 (la două zile după alegeri) apare Clotilde Armand intrând în, încăperea unde sunt sacii cu voturi. Despre aceste imagini ne exprimăm îndoiala și nu credem că sunt adevărate. Și dacă totuși ar fi adevărate au o relevanță nulă, întrucât în ziua când s-au încheiat alegerile au fost întocmite procesele verbale semnate de toți reprezentanții partidelor competitoare și tot în acea seară au fost predate (procesele verbale) la Biroul Electoral de circumscripție. Desemnarea câștigătorului pentru funcția de primar sa făcut în baza proceselor verbale predate în data de 27 septembrie 2020 și nu în baza a ceea ce sa întâmplat ulterior. Pe acest aspect vă prezentăm ultima declarație de presă a lui Clotilde Armand, care ține să precizeze totuși că nu dânsa este cea din imaginile prezentate de televiziunile CIUMEI ROȘII (Antena3 și RTV):

 

 

„Câteva precizări pentru televiziunele care difuzează imagini cu “Clotilde cu mâna pe voturi!” și spun că eu aș fi fost în camera respectivă din sediul BES 1: ghinion! Doamna respectivă indicată de avocatul lui Tudorache și de televiziunile de casă ale PSD nu sunt eu. Seamănă dar nu răsare.

Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la televiziunile abonate la bănii primăriei până să ajung eu primar (RTV & A3), sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache și ale avocatului acestuia de a distrage atenția de la dosarele deschise de DNA. De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile și nimeni nu-i crede. Pentru că Justiția nu minte. Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile, în imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană. Nivelul știrilor false create de PSD a ajuns prea departe. Îi voi acționa în judecată pe toți cei care sunt părtași la manipularea aceasta grosolană.

Văd că s-a grăbit și președintele PSD cu concluziile. Îi dau un sfat prietenesc: Dle. Ciolacu, schimbați-vă ochelarii.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close