Politică

Borfașii, Mafioți și Șantajiști de la Romprest au fost au fost dați pe mana legii

Acționariatul de la Romprest șantajează primăria sectorului 1 și impune tarife astronomice care reprezintă aproape 50% din toate încasările primăriei. Clotilde Armand nu cedează în fața acestor borfași care îi sfidează pe români printr-un comportament de tip mafiot. Despre toate acestea ne spune Clotilde Armand în ultima sa declarație de presă pe care o redăm în continuare:

 

„Înțeleg că operatorul de salubritate a anunțat că reîncepe să strângă gunoiul din Sector și a recunoscut vina pentru șantajul creat în aceste zile în care nu ridicat gunoiul. Da. Iată că am avut dreptate! Legea spune foarte clar că ESTE INTERZIS să întrerupă serviciul de salubrizare și administratorilor companiei le-a fost frică să mai continue cu șantajul. Dar lucrurile nu vor rămâne așa. Toți cei care și-au permis această situație vor răspunde în Justiție pentru că au pus în pericol sănătatea populației din Sectorul 1.

Primăria Sectorului 1 va depune plângeri penale pentru infracțiunea de șantaj împotriva acționarilor Companiei Romprest Service S.A. și solicită autorităților abilitate să fie ridicată licența acestui operator. Pentru că România este stat de drept, nu stat mafiot.

În paralel, voi solicita Consiliului Local Sector 1 și în Justiție rezilierea contractului cu acest operator șantajist. Cu mafia nu se negociază.

Vreau să asigur toți locuitorii Sectorului 1 că astfel de situații nu se vor mai repeta.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close