Politică

Bolșevicul Mihai Chirica pus la punct de cei de la USRPLUS Iași

Cei care citiți acest articol și dezaprobați comportamentul de bolșevic fără scrupule a primarului Municipiului Iași, Mihai Chirica, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

Mihai Chirica este un bolșevic care nu își poate justifica imensa avere și din funcția de primar al Iașului vrea să își continue afacerile oneroase și ilegale. Partea bună este că cei de la USRPLUS i-au pus piedică și nu va reuși să ducă la bun sfârșit borfășiile pe care le are „în proiect”. Despre acest aspect ne vorbește Cosette Chichirău în ultima sa declarație de presă pe care o redăm în continuare:

 

„Dacă nu este capabil să facă un buget, atunci să plece! Soluția decentă în cazul primarului Mihai Chirica nu este greva japoneză, ci demisia.

Solicit așadar demisia urgentă a primarului Chirica din funcția de primar al Iașului. Greva japoneză pe care a anunțat-o este o dovadă că nu este apt să mai conducă această instituție.

Iașul nu are nevoie de un primar plângăcios și neputincios, ci de un primar competent, capabil să elaboreze un buget axat pe dezvoltare și investiții.

Vom vota bugetul atunci când va conține mai mulți bani pentru școli și când vom avea garanția că Iașul va avea un parc industrial funcțional”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close