Politică

Pentru fapte de corpuție nesimțite, Bolșevicul Mihai Chirica este anchetat de DIICOT

Mihai Chirica a dobândit o avere imensă pe care nu o poate justifica. Valoarea estimată a averii deținute de Mihai Chirica depășește 20 milioane euro. Imensa avere a dobândit-o ilegal și din acest motiv DIICOT a început anchetarea sa. Dacă faptele se confirmă, Mihai Chirica are șanse mari de a-și termina mandatul de primar după gratii. Despre toate acestea ne vorbește Marius Bodea (Senator USRPLUS Iași) în ultima sa declarație de presă pe care o redăm în continuare:

 

„Mihai Chirica a fost pus oficial sub acuzare de procurorii DIICOT în dosarul tunului imobiliar de pe Sărărie. Este însă doar începutul sfârșitului pentru probabil cea mai prolifică mafie din toată administrația din România, cea de la Iași. De aici începe un tăvălug pe care absolut nimeni nu îl mai poate opri.

Îi solicit Președintelui PNL, Ludovic Orban, să-l suspende de urgență din funcțiile politice pe care le deține și să se delimiteze de acest personaj sinistru. Doar Orban poate face curățenie în filiala Iași, în condițiile în care aceasta este condusă de un alt penal, Costel Alexe!

Delimitarea totală și urgentă a PNL de Mihai Chirica este singura cale prin care putem să dăm Iașului un Buget, în cadrul unor discuții la care primarul imobiliar nu are ce căuta. Suntem datori să preluăm în coaliție frâiele acestui oraș, să scoatem la iveală prin audituri serioase toate furturile și să demantelăm toată mafia din Primăria Iași. Dăm Iașului un buget de dezvoltare, scoatem mafia din Primărie și ne apucăm de treabă! Doar așa vom putea merge mai departe!

Astăzi pot să constat că nu a fost în zadar toată lupta pe care am dus-o în acești ani împotriva unei caracatițe imobiliare uriașe, cu un aparat de represiune media la picioare (parte integrantă din mafie), cu amenințări nesfârșite la adresa mea, a familiei mele, a colegilor mei alături de care am spus adevărul.

Uneori lupta părea zadarnică și părea că nimeni nu aude și nu vede. Faptele care vor putea fi descoperite și probate de aici înainte și pe care le-am prezentat în toți acești ani ar putea însemna, adunate, sute de ani de pușcărie pentru făptași. Și, mai important decât orice, asanarea morală și economică a unui oraș condus cu mână de fier de o mafie în toată regula.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close