Politică

Bolșevicul Ion Rădoi a ieșit la „protestul spontan” organizat de AUR și a cerut demisia guvernului cu speranța de a-și păstra „afacerile subterane”

Cei care dezaprobați protestul pervers al bolșevicului corupt, Ion Rădoi vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

În ziua de 29 martie 2021, bolșevicul Ion Rădoi a ieșit în Piața Universității la mitingul celor de la AUR, la care s-a mai adăugat un număr infim de tineri și din poziția de corupt până-n măduva oaselor, Ion Rădoi a cerut demisia guvernului. Cei care i-au văzut interviul acordat ziariștilor au înțeles că, la fel ca ceilalți participanți la miting, nici Ion Rădoi nu avea ce căuta la așa zisul protest. În fond ne întrebăm care sunt revendicările lui Ion Rădoi? Oare ce nevoie îl apasă și în ce mod l-a afectat criza pe acest bolșevic putred de bogat, care a făcut bani nemunciți prin încălcarea legii, căci cum poate fi numită o activitate în care cineva închiriază spațiul altui proprietar pentru a realiza profit. Este exact ceea ce a făcut Ion Rădoi, care a închiriat spațiile de la metrou care aparțin statului român. Din închirierea spațiilor, Rădoi încasează 75%, iar 25% în marea sa mărinimie oferă statului român. Din 2018 contractul nu i-a mai fost prelungit de fostul ministru Lucian Șova, dar Rădoi cu de la sine putere, în mod ilegal a continuat să închirieze spațiile comerciale și spațiile publicitare de la metrou, unor agenți economici, de la care continuă să încaseze bani ilegali. Probabil că Ion Rădoi a ieșit la protest cu speranța că acest guvern va cădea și că, la Palatul Victoria se va instala un alt ministru la transporturi, pe care să-l îngenuncheze așa cum i-a îngenuncheat pe toți miniștrii până la Cătălin Drulă, care i-a spus clar: „Rădoi s-a terminat!!!”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close