Politică

Bolșevicii de la UDMR în conflict deschis cu cei de la USRPLUS

UDMR-ul timp de 30 de ani s-a dovedit a fi o grupare de pseudo-politicieni care sunt interesați doar de propriile interese și de prosperitatea personală. Această formațiune care nu este un partid se vrea apărătoarea cetățenilor români de etnie maghiară. Îm fond UDMR-ul este o formațiune la fel de coruptă ca și celelalte partide clasice (PSD, PNL, ALDE, PMP etc). La ora la care discutăm, UDMR-ul se opune reformelor promovate de cei de la USRPLUS care își doresc următoarele:
– Alegeri pentru primari în două tururi
– Salariu minim brut în cuantum de 2300 lei să nu mai fie impozitat, astfel încât cei care sunt angajați pe salariul minim să primească în mână în loc de 1386 lei cât primesc acum, 2300 lei, urmând ca impozitarea să se facă de la această sumă în sus. Cei de la UDMR și PNL se opun, spunând că astfel sar crea o gaură în buget, în cuantum de 57 miliarde lei. Cei de la USRPLUS susțin că dacă vor fi eliminate pensiile speciale acest deficit nu va exista și în plus se va crea un surplus la fondul de pensii de 210 miliarde lei.
– Cei de la UDMR se opun și următoarelor reforme:
– Eliminarea pesniilor speciale
– Desființarea secției speciale de investigare a magistraților.
– Angajarea în sistemul public doar pe bază de concurs, eliminându-se în acest mod numirile politice.
Concluzie finală
După cum se poate observa, cei de la UDMR sunt refractari la reformele esențiale de care România are nevoie pentru a face pași importanți spre consolidarea statului de drept și pentru o economie sănătoasă și sustenabilă care să permită ridicarea nivelului de trai al populației, care în procent de 35% este atinsă de spectrul sărăciei. În toate aceste demersuri, UDMR este sprijinită tacit sau fățiș de cei de la PNL. Un exemplu elocvent în acest sens îl avem de la proaspătul ministru de finanțe, habarnistul Dan Vîlceanu, care a spus că nu este de acord cu eliminarea impozitării salariului minim pe economie, deși acest lucru este stabilit și în protocolul de guvernare și este semnat de partidele componenete ale coaliției de guvernare. Cei care citiți acest articol și sunteți de acord cu reformele promovate de cei de la USRPLUS, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close