Politică

Bolșevicii Cristian Bușoi, Rareș Bogdan și Alin Gorghiu au dezvăluit planurile din echipa lui „SUPERMAN”

Conducerea PNL-ului va fi foarte probabil preluată de Cîțu și aliații săi dornici de înavuțire rapidă din bani publici. În cursul zilei de ieri, 14 septembrie 2021, Cristian Bușoi a declarat la Antena3 că, Florin Cîțu va rămâne premier la Palatul Victoria și după expirarea celor 45 de zile, când trebuie să se prezinte în parlament pentru un vot de încredere. Acest aspect denotă că există deja o înțelegere între PNL și PSD, lucru dovedit chiar ieri în parlament, când cele două partide au votat împotriva votării moțiunii de cenzură.

Tot ieri, Rareș Bogdan (care reprezintă o dezamăgire majoră pentru toți cei care au crezut că acest individ reprezintă un reper de moralitate), cu o aroganță demnă de un dictator, a declarat că într-o eventuală revenire a USRPLUS la guvernare se va opune ca, ministerul fondurilor europene să revină la USRPLUS, motivând că acolo sunt prea mulți bani. În cursul zilei de ieri, Anca Alexandrescu (realizatoare emisiunii „Culisele Statului Paralele”, difuzată de Realitatea PLUS), a declarat că Alina Gorghiu s-a lăudat că o va detrona pe Anca Dragu de la șefia Senatului și se va înscăuna dânsa în această funcție. Potrivit Ancăi Alexandrescu, PNL-ista Alina Gorghiu s-a lăudat că va prelua șefia senatului cu voturile celor de la PSD.

  • Acțiunile de „haită ale lupilor tineri” din PNL, care îl susțin pe Florin Cîțu vor fi stopate probabil de Ludovic Orban, care se zvonește că va înființa PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL CREȘTIN DEMOCRAT (PNLCD). În rândurile acestui partid vor intra toți susținătorii lui Ludovic Orban. Dacă se va întâmpla așa este posibil ca, grupul parlamentar care îl susține pe Florin Cîțu să fie mai mic decât grupul parlamentar al celor de la USRPLUS, adică vor avea mai puțin de 80 parlamentari. Cu o astfel de susținere în parlament, Iohannis, Cîțu, Florin Roman, Rareș Bogdan, Alin Gorghiu, Robert Sigartău, Dan Vîlceanu, Lucian Isar și ceilalți din echipa IOHANNIS- CÎȚU vor deveni o grupare redusă ca număr, care va mai putea emite pretenții și va fi la mâna PSD-ului. În aceste condiții rămânem consecvenți în a susține singurul partid cu oameni onești și integri, care este USRPLUS. Cei care sunteți în asentimentul nostru, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close