Politică

Bătălia finală dintre Cătălin Druă (USRPLUS) și Ciocoiul PSD-ist bolșevicul Ion Rădoi a intrat în linie dreaptă

Ciocoiul bolșevic Ion Rădoi se folosește de tertipul numit grevă pentru ași păstra privilegiile și câștigurile colosale obținute în mod ilegal. Despre acest aspect ne vorbește Cătălin Drulă, care așa cum Clotilde Armand la sectorul 1 are de luptat cu o caracatiță uriașă lăsată de Daniel Tudorache și aici la ministerul transporturilor, dânsul are de destructurat monopolul ilegal construit de bolșevicul PSD-ist Ion Rădoi. Pe acest subiect, în continuare vă expunem ultima postare a lui Cătălin Drulă:

 

„O acțiune ilegală dă peste cap viața unui întreg oraș

Când interese mafiote sunt amenințate, o mână de oameni se agită pentru păstrarea unor privilegii și sinecuri.

Faptul că sindicatul USLM blochează metroul bucureștean este o palmă dată întregii Românii.

Nu vorbim doar despre locuitorii Capitalei, care azi nu s-au putut deplasa cu trenurile Metrorex. Ci de toți contribuabilii care susțin prin subvenție de la bugetul național activitatea și, evident, salariile de la companie.

Oamenii onești care lucrează la metrou au venit în această dimineață să muncească în folosul călătorilor. Pentru ei am toată aprecierea.

Nu vă lăsați amăgiți: miza ocupării ilegale a unor șine de metrou nu o reprezintă binele angajaților.

Nu, miza o reprezintă afacerile oneroase cu închirierea de spații comerciale. E dincolo de orice bănuială având în vedere notificarea trimisă ieri pentru evacuarea spațiilor ocupate ilegal după expirarea contractului dintre Metrorex și firma sindicatului USLM în 2018.

O firmă, un sindicat vor neapărat să căpușeze Metrorex în liniște, în continuare.

Cu legea de partea noastră nu vom da înapoi.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close