Politică

Avem dovada planului ascuns a lui Cîțu și Iohannis

Ieri 16 septembrie, într-un interviu la TVR1, Florin Cîțu și-a dezvăluit planurile de viitor. În acest sens Florin Cîțu a spus că, când se vor fi împlinit cele 45 de zile se va prezenta în parlament pentru un vot de încredere doar cu miniștrii PNL și UDMR. În aceiași intervenție televizată, Florin Cîțu în mod mincinos ia acuzat pe cei de la USRPLUS că s-au aliat cu cei de la AUR și că se roagă de cei de la PSD să dea jos guvernul Cîțu. În aceste condiții se pot trage următoarele concluzii pertinente: 

  • Nu mai există nici-un dubiu că, Iohannis și Cîțu fac blat cu cei de la PSD cu, care au convenit să sprijine un guvern minoritar Cîțu. 
  • Pentru a justifica  votarea unui guvern minoritar Cîțu, cei de la PNL și PSD au convenit să prezinte cifre umflate și înspăimântătoare despre valul 4 al pandemiei. 
  • Cei de la PNL își vor intensifica propaganda mincinoasă referitoare la inexistenta alianță dintre USRPLUS și AUR. 
  • În prima conferință de presă pe care o va ține probabil în martie 2022, Klaus Iohannis va declara că nu putea să lase țara neguvernată în plină pandemie și că alianța cu PSD este mai firească decât o alianță cu cei de la AUR. 
  • În toate ieșirile publice ce vor fi urmat votării guvernului minoritar Cîțu, Klaus Iohannis se va rezuma la a da declarații de presă și la a nu ține CONFERINȚE DE PRESĂ. De ce? Pentru a evita întrebările incomode ale ziariștilor. 
  • Cei de la PNL și PSD vor duce o campanie de denigrare a celor de la USRPLUS. Această campanie a fost începută imediat după încheierea alegerilor din 2020, iar actualmente această campanie s-a intensificat la posturile TV aservite CIUMEI ROȘII (Antena3, România TV, Realitatea PLUS, B1 TV, etc). 

Concluzie finală: În aceste condiții putem spune că jigodismul politic a lui Klaus Iohannis și a celor de la PNL este fără margini și acest aspect va duce la dispariția PNL-ului din rândul partidelor parlamentare. Din aceste motive rămânem consecvenți în a sprijini lupta onestă a celor de la USRPLUS, împotriva CIUMEI ROȘII și a CIUMEI GALBENE. Cei care sunteți în asentimentul nostru, vă rugăm distribuiți acest articol. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close