Politică

Aurelian Bădulescu bruta care nu acceptă competiția

Aurelian Bădulescu în cei 4 ani cât a deținut funcția de vice-primar al capitalei, s-a remarcat în fața bucureștenilor și a românilor ca fiind o brută cu caracter josnic. S-a mai remarcat prin faptul că, nu acceptă o competiție corectă și prin faptul că, l-a obstrucționat pe Nicușor Dan, împedicându-l  să țină o conferință de presă pe domeniul public. Actualmente, acuză guvernul Orban că nu dă pensionarilor cei 40% din legea pensiilor. Pentru corecta informare a opiniei publice, trebuie să spunem că PSD-ul a majorat pensiile din pix, după care, deși deține majoritate în parlament s-a retras de la guvernare, lăsându-i pe alții să facă majorarea practică. Această tehnică comunistă de o perversitate josnică, a fost folosită și de Victor Ponta. De fapt pentru PSD, a devenit o obișnuință să stea 3 ani la guvernare, după care în ultimul an se retrage chipurile în opoziție, deși deține majoritate în parlament. Această prosteală nu mai ține, pentru că de data aceasta românii vor fi cei care le vor aduce aminte de proverbul că „ulciorul nu merge de multe ori la apă”. Pentru corecta informare, în continuare cităm  ultimele gogoși  ale lui Aurelian Bădulescu de pe pagina sa de facebook

 

„????? ?????? ???????̦? ?????̆ ??̆ ?????? ??????

Politica este despre interese și putere. Numai că unii au înțeles greșit cele două concepte. Este vorba de interesele cetățenilor și puterea oamenilor, nu interesele unor grupuri și puterea omului politic.

Astăzi m-am întâlnit cu un grup de seniori din Sectorul 3 care erau îngrijorați cu privire la situația economică, care se gândeau la ziua de mâine.

Îngrijorarea lor este firească, la palatul Victoria avem un guvern care consideră pensiile pomană socială și încalcă legea pentru a nu le majora cu 40%.

PSD este singurul partid care a reușit, la fiecare guvernare, să crească pensiile și salariile. Partidul Social Democrat a fost mereu aproape de oameni și a înțeles că puterea politică nu este dată de funcții ci de sprijinul cetățeanului. Când guvernezi, la nivel local sau central, trebuie să o faci în interesul omanenilor.

Pe 27 septembrie trebuie să ieșim la vot, chiar și în acest context medical complicat. Alegerile locale sunt primul pas spre recâștigarea demnității românilor!”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close