Politică

Atac virulent al lui Claudiu Năsui asupra sindicatului corupt și mafiot de la metrou

Cei care susțineți lupta lui Claudiu Năsui, Cătălin Drulă, Clotilde Armand, Stelian Ion, Vlad Voiculescu și a tuturor celor de la USRPLUS, vă rugăm DISTRIBUIȚI acest articol. Vă Mulțumim!!!

Claudiu Năsui este coechipier cu Cătălin Drulă și ambii au un deziderat comun: Destructurarea sistemului mafiot cuplat la banii publici. De fapt, toți cei de la USRPLUS au ca și proiect comun punerea României pe șenalul transparenței și al cheltuirii banului public în mod onest și în interesul cetățeanului. Cei de la USRPLUS vor să-i facă pe politicieni și pe cei din administrația publică să înțeleagă că trebuie să se mulțumească doar cu salariul și punct. Despre acest aspect ne vorbește Claudiu Năsui în ultima sa postare pe care o redăm în continuare:

 

„Mafia sindicală din metroul bucureștean a fost încolțită de colegul de guvernare Cătălin Drulă și a crezut de cuviință să-și verse nervii pe un oraș întreg.

Au acționat cum știu ei mai bine. Profitând de monopolul pe care îl au, au enervat un oraș întreg în speranța ca populația să se revolte și să pună presiune pe ministru să cedeze la interesele lor mafiote.

Știți de ce au făcut grevă și ne-au blocat drumul spre serviciu, nu? Pentru că li s-a închis robinetul de bani. Contractele de închiriere de spații din pasajele de metrou, bani care le intrau lor în buzunare.

Misiunea USR-PLUS este tocmai închiderea acestor robinete de bani ale mafiei care căpușează banii contribuabililor. De 31 de ani sunt aceiași oameni mufați la aceste robinete.

Fix acești dinozauri se luptă împotriva reformelor de orice fel. Fix acești dinozauri trebuie să fie decuplați de la banii publici pentru ca România să se facă bine.”

Articole similare

Un comentariu

  1. Multumesc USR PLUS pentru initiativa de normalitate in tara asta.Ion Radoi trebuie sa raspunda penal pentru ce a facut si sa nu mai faca parte din Metroul Bucurestean care este un bun al poporului.Deasemenea comfiscarea averii facute ilegal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close