Politică

Atac mișelesc a lui Cîțu împotriva lui Clotilde Armand

Pe surse am aflat că, Florin Cîțu la ordinul și aprobarea lui Iohannis pregătește cel mai mișelesc atac împotriva lui Clotilde Armand. În ce va consta atacul?

Florin Cîțu vrea să rămână premier cu orice chip și pentru acest lucru s-a înțeles cu cei de la PSD pentru a i se vota un guvern minoritar la împlinirea celor 45 zile de interimat. Pentru a distrage atenția opiniei publice de la alianța cu PSD, care va deveni vizibilă, Florin Cîțu pregătește un atac laș împotriva lui Clotilde Armand. Conform surselor noastre, în ziua în care va fi votat guvernul minoritar Florin Cîțu cu voturile celor de la PSD, Clotilde Armand va fi chemată la DNA pentru un presupus furt de voturi la alegerile prin care a devenit primărița sectorului 1. Deja terenul a fost pregătit în sensul că, polițiștii au terminat numărătoarea voturilor și au trimis rezultatul la secția specială. Se pare că în acest scandal s-a implicat însăși ministrul de interne, care le-a cerut subordonaților săi care au numărat voturile să trimită dosarul către secția specială, din care să rezulte că, Daniel Tudorache a câștigat alegerile și nu Clotilde Armand. Acest lucru se va întâmpla, deși în realitate numărătoarea voturilor a demonstrat că, Clotilde Armand este cea care a câștigat alegerile pentru primăria sectorului 1. Pentru ca, toată chestia să pară foarte serioasă, împotriva lui Clotilde Armand se va institui măsura controlului judiciar. În paralel se pregătește și chemarea lui Dan Barna la DNA pentru presupuse afaceri cu fonduri europene. Atacurile împotriva lui Clotilde Armand și Dan Barna sunt pregătite pentru ziua în care guvernul minoritar Cîțu va fi votat în parlament cu ajutorul PSD-ului. 

Concluzie Finală: Acum este foarte limpede, de ce Klaus Iohannis ia solicitat lui Stelian Ion să nu desființeze secția specială, iar PNL-ul în înțelegere cu cei de la UDMR au blocat desființarea secției speciale. Aceste metode josnice au fost folosite de Traian Băsescu și ulterior de Klaus Iohannis, care pentru a nu se confrunta cu Dan Barna în turul 2 la alegerile prezidențiale din 2019, a comandat un atac al procurorilor împotriva lui Dan Barna și de asemenea a comandat un linșaj mediatic prin intermediul celor de la RISE PROJECT și a teliviziunilor aservite CIUMEI ROȘII și CIUMEI GALBENE. Cei care detestați acest mod de a face politică și susțineți lupta onestă a celor de la USRPLUS, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

P.S: Toate acestea sunt posibile pentru că, nu este respectat articolul 134 aliniat 1 din constituție care prevede că, magistrații sunt numiți de Președinte la propunerea CSM. În același context arătăm că și ministrul de interne este numit politic. 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close