Politică

Aruncatul paltonului pe mașină este valabil pentru slugile obediente, nu și pentru poporul român. 

Klaus Iohannis l-a nominalizat pe Dacian Cioloș pentru poziția de premier, știind limpede că nu va ajunge să obțină votul pentru a obține această funcție. Această nominalizare s-a vrut o bătaie de joc asupra USRPLUS, dar în final a evidențiat mai multe aspecte: 

  1. În primul rând, s-a văzut clar că USRPLUS este un partid reformator care nu este agreat de vechea clasă politică, în frunte cu Klaus Iohannis. 
  2. Faptul că, Dacian Cioloș a mers până la capăt cu solicitarea votului de încredere, îl pune pe Iohannis și pe cei de la PNL și PSD într-o situație imposibilă. Concret un nou guvern din care USRPLUS nu va face parte, va scoate la lumină alianța dintre PNL și PSD. 
  3. Dacă Florin Cîțu nu va fi nominalizat ca premier, „ECHIPA CÂȘTIGĂTOARE” și Klaus Iohannis vor fi marii perdanți în războiul nedrept pe care l-au declanșat împotriva USRPLUS. 
  4. O nouă nominalizare a lui Florin Cîțu va demonstra tuturor românilor că, alianța dintre PNL și PSD este evidentă și că atunci când votezi PNL, ai votat și PSD și invers. 
  5. Dacă cele stipulate la punctele 3 și 4 se vor fi întâmplat, marele câștigător în afară de USRPLUS va fi poporul roman și autentica democrație. 

Concluzie Finala: Aruncatul paltonului pe mașină este valabil pentru slugile obediente, nu și pentru poporul român. 

ANTICIPATIV putem afirma cu o precizie de 101% că, Iohannis și „echipa câștigătoare” vor ceda. Cei care sunteți în asentimentul nostru vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close