Politică

Aroganța și nesimțirea Gabrielei Firea

În 2016, PSD a avut în programul de guvernare, promisiunea către români prin care se angajau să construiască 8 spitale  regionale și un spital republican în capitală. După 4 ani de zile, nu s-au finalizat nici măcar studiile de fezabilitate și nici proiectele. Acum Doamna Firea, din postura de șefa a PSD pe capitală, are aroganța și nesimțirea de a critica eforturile guvernului, care încearcă să găsească soluții de  „avarie” pentru pandemia, care a cuprins tot globul. Se laudă că a făcut investiții masive în spitalele ce aparțin de primăria capitalei (19 la număr), uitând să spună două lucruri:

  1. Proiectele de modernizare a spitalelor au fost realizate de Vlad Voiculescu, ministru în guvernul Cioloș (2015-2016).
  2. Proiectele au indicat și sursa de finanțare, care din ce am aflat, s-a realizat din fonduri europene și de la bugetul primăriei capitalei și nicidecum din banii Doamnei Firea. În continuare vă expunem postarea Doamnei Firea și în acest sens, precizăm că Dumneaei, în postările pe care le face, de foarte multe ori își arogă merite care nu îi aparțin:

 

„Citiți si vă cruciti! Decizie șocantă! Bolnavi cu forme Covid severe vor fi transferați într-un spital fără sectie de ATI!! Guvernul a ordonat ca Spitalul Sfantul Stelian din Capitala să fie destinat exclusiv pacientilor Covid cu forme medii si GRAVE! Două observatii :
1. Spitalul Sfantul Stelian NU are sectie de ATI, deci nu poate trata pacienti cu forme severe! La ce îi condamnă guvernul pe acesti bolnavi?

  1. Spitalul Sfantul Stelian este Centrul de Evaluare si Tratament a Toxicodependentelor pentru Tineri!! Daa! Ati citit bine!! Adică medici psihiatri vor trebui să trateze infecții virale! Ca si cum ar fi infectionisti, virusologi etc.

In cazul in care guvernantii se refereau la Spitalul Sfantul Ștefan, pe care vor sa-l transforme in Covid 100%, ramâne problema cea mai grava semnalata : NU are sectie de terapie intensiva, deci nu poate vindeca pacienti cu forme severe!

Vă dați seama ce incompetență bântuie pe la guvern?

Oricum, demn de remarcat faptul ca guvernul preia spitalele Primariei in lupta cu virusul, si nu pe cele ale Ministerului Sanatatii! O recunoastere a muncii echipei de la ASSMB, pe care am coordonat-o si sustinut-o cu investitii masive, timp de 4 ani. Investitii fara precedent in spitale, care salvează vieti!”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close