Politică

Apel urgent către toți cei care vor să o ajute pe Clotilde Armand

CIUMA GALBEN-ROȘIE s-a dezlănțuit împotriva lui Clotilde Armand și a celor de la USRPLUS, care nu mai permit furtul grosolan și nesimțit din banii adunați la bugetul sectorului 1. În timpul cât a fost primar PNL-istul Andrei Chiliman și ulterior PSD-istul Daniel Tudorache, milioane de euro din bugetul sectorului 1 au fost virate către RTV, Antena3 Realitatea plus și B1 TV. Odată cu preluarea mandatului de către Clotilde Armand toate viramentele bănești către aceste televiziuni au fost stopate. Clotilde Armand a luptat pe toate căile să stopeze risipa banului din bugetul sectorului 1 din respect pentru cetățenii care plătesc taxe și impozite. Un alt jaf pe care Clotilde Armand încearcă să-l stopeze este contractul cu cei de la RomPrest, care cu servicii de salubritate practică tarife de 15 ori mai mari decât ar fi cele corecte. Contractul cu RomPrest a fost încheiat de PNL-istul Andrei Chiliman și modificat de către Daniel Tudorache care a acceptat majorarea tarifelor cu 45%. Toate aceste borfășii au fost făcute în defavoarea locuitorilor sectorului 1 și probabil că cei de la PNL și PSD primesc parandărături grase de la cei de la RomPrest. De fapt această firmă practică terorismul și sabotajul economic, pentru ai ajuta pe cei de la PSD și PNL să o demită pe Clotilde Armand, care le strică afacerile corupte făcute pe bani publici. Actualmente cei de la PSD au declanșat strângerea de semnături pentru organizarea referenumului de demitere a lui Clotilde Armand. Facem apel la toți cei care apreciază munca onestă și curajoasă a lui Clotilde Armand și a celor de la USRPLUS, să punem frână CIUMEI GALBEN-ROȘIE. În acest sens solicităm simpatizanților și membrilor USRPLUS să se organizeze pentru a strânge semnături prin care să se demareze un referendum prin care cetățenii sectorului 1 să se pronunțe dacă sunt de acord cu menținerea actualului contract cu cei de la RomPrest prin care sunt jefuiți cu tarife de salubritate de 15 ori mai mari. Despre cei de la RomPrest avem informații certe cum că, cară gunoaie din alte sectoare și le depozitează în sectorul 1. Vă rugăm distribuiți acest articol și așteptăm oameni cu inițiativă din sectorul 1 care să declanșeze strângerea de semnături împotriva celor de la RomPrest. Colectivul redacțional al Gazetei Civice va sprijini și mediatiza această inițiativă. Vă Mulțumim!!! Cei care vor avea inițiativă, îi rugăm să i-a legătura cu conducerea celor de la USRPLUS, cărora pe această cale le reproșăm lipsa de inițiativă și tăcerea care dă senzația că, Clotilde Armand este singură și a fost părăsită de sprijinul USRPLUS. 

Articole similare

9 comentarii

  1. O susțin pè Clotilde Armand în tot ceea ce doreste și împotriva tuturor celor care vor să i puna piedici ! Hai Clotilde ! Bravo Clotilde !!!

  2. Sprijin atitudinea primarului Clotilde Armand si condamn actiunile de tip mafiot ale Romprest care a jefuit ani intregi cetatenii sectorului 1. Doresc rezilierea contractului si pedepsirea actiunilor ilegale ale Romprest.

    1. Vă mulțumim că o susțineți pe Clotilde Armand și vă solicităm să luați legătura cu cei de la USRPLUS și să le solicitați declanșarea strângerii de semnături pentru rezilierea contractului cu RomPrest. Totodată vă sugerăm să luați legătura cu alți cetățeni din sectorul 1 și să înghegați un colectiv cetățenesc care să se ocupe de strângerea de semnături. Până atunci vă spunem doar că vă felicităm și dacă considerați că aveți nevoie de ajutorul nostru, ne puteți contacta, iar datele de contact le găsiți pe site-ul Gazetacivica.ro

    2. Vă mulțumim pentru că o susțineți pe Clotilde Armand și vă solicităm să luați legătura cu cei de la USRPLUS și să le solicitați declanșarea strângerii de semnături pentru rezilierea contractului cu RomPrest. Totodată vă sugerăm să luați legătura cu alți cetățeni din sectorul 1 și să înghegați un colectiv cetățenesc care să se ocupe de strângerea de semnături. Până atunci vă spunem doar că vă felicităm și dacă considerați că aveți nevoie de ajutorul nostru, ne puteți contacta, iar datele de contact le găsiți pe site-ul Gazetacivica.ro

  3. Dna Clotilde are viata super grea si plina de stres. Cei care se impotrivesc atitudinii sale plina de etica si echitate ,sunt ramasitele PSDiste si ale fostei Securitati bine infiltrate in puncte cheie, mai nou si colegii din actuala guvernare deoarece apare o mare discrepanta dintre Clotilde si ei(care se complac in puf si nu misca ceva util).
    O respect si oricind as oferi un buchet cu cele mai frumoase flori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close