Politică

Anton Hadar un BOLȘEVIC lipsit de scrupule

Anton Hadar este unul dintre reprezentanții de vază ai CIUMEI ROȘII și al BURGHEZIEI BUGETARE. Pe lângă veniturile de profesor universitar, Anton Hadar încasează venituri grase și de la sindicatul alma mater, unde este Președinte. Nu știm în ce mod își desfășoară activitatea de profesor universitar, întrucât marea majoritate a timpului și-o petrece ca invitat la unele televiziuni. Într-o intervenție avută la Realitatea PLUS, în ziua de 27 octombrie, la criticat dur pe Claudiu Năsui pentru majorările la curent și energie electrică. Pentru corecta informare a cititorilor noștri, precizăm că liberalizarea prețurilor la gaz și energie electrică reprezintă o, obligație a României față de prevederile Comisiei Europene. Această liberalizare trebuia făcută încă din timpul guvernării Dăncilă. Dacă România nu ar fi respectat decizia comisiei europene, ar fi ajuns în situația Poloniei, care începând de ieri este penalizată cu jumătate de milion de euro pe zi, pentru că nu a închis minele de cărbune. Atacul lui Anton Hadar asupra lui Claudiu Năsui s-a făcut după intervenția la Realitatea PLUS, a primarului USRPLUS, Dominic Fritz care în cadrul aceleiași emisiunii de la Realitatea PLUS, a etalat soluțiile pe care le caută pentru rezolvarea problemei de încălzire și apă caldă pentru timișoreni. Bolșevicul, Anton Hadar este unul dintre dinozaurii CIUMEI ROȘII, care luptă cu disperare și în mod concret împotriva celor de la USRPLUS. Acest individ reprezintă o frână în calea reformelor pe care cei de la USRPLUS vor să le promoveze pentru binele românilor. Gazeta Civica detestă atitudinea BOLȘEVICULUI, Anton Hadar. Cei care sunteți în asentimentul nostru, vă rugăm distribuiți. Vă Mulțumim!!!

Articole similare

4 comentarii

  1. Aș vrea să văd din partea USR, eforturi, atitudini și măsuri în favoarea României și a populației, nu doar invective, jigniri și etichetări adresate adversarilor politici. Aceste reacții ale USR au devenit clișee stereotipe și mă mir că nimeni dintre voi nu observă că nu aduc niciun folos nici cetățenilor români, nici partidului, care creează impresia că este rupt de realitate. România are acum nevoie de măsuri economice ferme, iar voi o lălăiți cu respectarea directivelor UE. Ne asigură cumva UE, energie electrică, gaze naturale, carburanți și materiale de construcții la prețuri accesibile? Dacă nu, atunci cum își arogă dreptul de intervenție brutală în economia noastră în dauna noastră? Iar dvs, interesele cui le reprezentați, pe-ale națiunii noastre, sau pe-ale UE?

  2. In afara de MALL-lor MULTINATIONALELOR,ASPIRATOARE DE NUMERAR calcam numai pe ce au CONSTRUIT COMUNISTII .Politica, CAPITALISTA se deruleaza in SPATIILE CONSTRUITE DE BOLSEVICI.De treizeci de ani din banii adunati la BUGET capitalistii nu au construit o SCOALA sau sa cumpere o LOCOMOTIVA NOUA.Podurile stau sa CADA.Fabricile au fost distruse iar patru milioane de oameni calificati cu experienta producatori de PLUSVALOARE de FOAME si de SKARBA au EMIGRAT.Capitalistii tot MODERNIZEAZA,REFORMEAZA si RECONSTRUIESC dar nu produc NIMIC si numai ne INDATORAM la dobanzi ULUITOARE. Nici ACE DE CUSUT nu mai fabricam.Exportam CEREALE si importam GUNOI.Performanta dobandita ROMANIA ESTE SARANTOACA EUROPEI. Avem conducatori numai LATRAI VIKLENI. Un capitalism este in Franta sau Germania iar in ROMANIA avem o SPOIALA.Criticati aspru sunt numai CEI care AU CONSTRUIT IN SOCIALISM. Cu ALIOTMANUL acesta de POLITICIENI unde ne indreptam ? Stie CINEVA ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close