Politică

Ana Birchall prezintă ultimele detalii privind desființarea Secției Speciale

Ana Birchall își dorește ca, justiția să funcționeze fără a fi obstrucționate de o instituție care a fost înființată pe criterii politice și la comandă politică. În acest sens, Ana Birchall este interesată ca, Secția Specială de investigare a magistraților să fie desființată cât mai curând. Solicitarea Anei Birchall este și în conformitate cu decizia nr.2/2012 a CCR, despre care cotidianul nostru a mai publicat două articole. Pe această speță, în continuare vă expunem ultima postare a Anei Birchall:

„Inteleg ca presedintele comisiei juridice din Camera Deputatilor domnul deputat Badea ( faimosul deputat cu “6-vine Sefu”) a fost cel care nu numai ca a anuntat cu nonsalanta FARA SA SUPUNA la vot macar amanarea discutarii proiectului de lege privind desfiintarea SIIJ dar, conform participantilor la sedinta, a mai si dat o explicatie absolut halucinanta si anume ” s-a cerut amanarea si e prima data pe ordinea de zi… deci nu supunem la vot”! Mai mult, nici macar nu a precizat pentru cat timp se amana discutarea acestui proiect de lege! Oare de ce a introdus-o pe ordinea de zi fara sa aiba aviz ( pozitiv sau negativ) si de la comisia de munca de exemplu? Pai ce facem domnule “6- vine Sefu”?? Puteti macar sa precizati, transparent, pentru cat timp amanati discutarea si adoptarea unui raport privind acest proiect de lege extrem de important??

P.S. eu as fi vrut sa vad cine voteaza pentru amanare si cine nu.. dar domnul “6 vine Sefu” a “venit” doar cu glumite imature pe FB! Sper totusi ca dupa aceasta postare pagina sa nu imi fie atacata si invadata de postaci!”

Articole similare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close