Politică

ANA BIRCHALL ARE NEVOIE URGENTĂ DE AJUTORUL TUTUROR ROMÂNILOR CARE VOR O ȚARĂ CA AFARĂ

Ana Birchall, alături de cei din USRPLUS și cei din PNL, duce o luptă titanică pentru adoptarea legii privind confiscarea extinsă a averilor de la cei care, prin acte de corupție au jefuit banul public. Pentru acest lucru, Ana Birchall cere ajutor de la toți cei care susțin lupta împotriva corupției. Ajutorul românilor este foarte simplu: Dați SHARE acestui articol, în continuarea căruia vă cităm integral ultima expunere a Anei  Birchall de pe pagina sa de facebook:

 

 

 

 

„V-am spus ca zilele acestea se dau batalii importante legat de proiectul de lege privind confiscarea extinsa! Dupa ce luni de zile m-am luptat ca acest proiect de lege sa poata fi pus pe ordinea de zi, saptamana trecuta, cu ajutorul PNL, am reusit sa il introducem pe ordinea de zi de astazi a Comisiei Juridice din Camera Deputatilor pentru a putea fi votat saptamana aceasta. Inteleg ca domnul Halici, presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, insista sa il concureze ( si cu sanse sa il si depaseasca) pe Iordache altfel nu imi explic cum tocmai astazi a venit cu ideea ca pentru proiectul de lege privind confiscarea extinsa vrea domnule neaparat “grup de lucru” care se va intalni maine dimineata sa analizeze acest proiect de lege! Din decembrie 2017 de cand acest proiect de lege tot zace ascuns in sertarul comisiei juridice domnului presedinte de comisie nu i-a venit ideea unui grup de lucru… nu , nu domnule, i -a venit aceasta idee tocmai azi pentru simplul motiv ca vrea sa mai gaseasca un tertip de amanare! Patetic si penibil! Sigur ca ma asteptam ca aceasta batalie sa continue sa fie grea ca doar cei certati cu legea vor sa isi pastreze in continuare averile dobandite ilegal dar pana la urma tot vom invinge. Romanii cinstiti tot vor invinge! Voi solicita si maine ca acest proiect sa intre la votul final de saptamana aceasta si astfel fiecare leu furat statului roman sa poata fi recuperat! Dati share oameni buni, sa se stie adevarul!
P.S. Multumesc colegelor si colegilor din Comisia Juridica, in special celor de la PNL, pentru cum se lupta in Comisia Juridica astfel incat acest proiect de lege sa primeasca raport de adoptare!”

Articole similare

8 comentarii

 1. Suntem alături de d-voastră in tot ceea ce înseamnă legi aspre pentru cei care și-au însușit bunuri mobile sau imobile doar pentru simplul fapt ca pot sau ca sunt ‘’ jmecheri”.
  Vreau o țara normala in care justiția ,Parlamentul, guvernul și toate instituțiile publice sa-și facă meseria . Bugetarii sa fie angajați in instituții doare pentru ca au capacitatea de a rezolva problemele in timp util ( acuma unul rezolva și 100 plimba hârtiile ( măcar de le-ar șterge de prof sau te amâna sperând ca te saturi sa te plimbi de la o USA la alta) , intr-un cuvânt sunt in vacanța pe bani mulți . In orice instituție la aceste moment și din punctul meu de vedere doar 20% știu despre ce este vorba in ceea ce fac / pentru ce sunt plătiți. Curatenie prin semnarea unui contract in care se specifica clar ,,asumarea răspunderii””.

  1. Imi doresc aprobarea unei astfel de legi. Dar oare de ce abia acum, stimată doamna?
   Parcă pana mai ieri erati in barca PSD si mereu prezenta la Gadea tv unde combateati răspicat PNL si opozitia.
   Mă bucură ruperea de PSD Dragnea dar pana CÂND?
   Mizerabile sunt ungherele politicii, iar noi alegătorii mereu duși cu vorba, mai ales inainte de alegeri. Vai de capul alesilor care timp de 30 ani nu au fost in stare sa voteze o lege care să confiste averile ??

 2. Foarte corect ,sau inbogatit di averea Tari ,sunt destui oameni care au muncit zeci de ani si traiesc dintr-o pensie de mizerie.Aceasta acțiune trebuie. Aplicată si liderilor de Sindicate Va susținem .

 3. Hm, Ana lui Birchal. este doar o PSD’ista ascunsa de ceva vreme in haine de mielusea, Atat si nimic mai mult, Doua mandate de PSD;ista cu PSD’ul in floare si in putere, a stat in genuchi si a inchitit tot ce a primit de la Dragnea et co. Doar cand a simtit ca psd’ul este in cadere, a inceput si madama sa schimbe placa. Si inca ceva Nu uitati, o data PSD’ist , pe viata PSD’ist In PSD au fost Doar hoti si curve, si indiferent ca ai schimbat tabara, tot hot sau curva ramai ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close