Politică

Actrița Maia Morgenstern amenințată cu moartea de cei de la AUR

Cotidianul Național Gazeta Civica dezaprobă ieșirile necontrolate ale celor de la AUR și face un apel către toți cetățenii care iubesc democrația, toleranța și buna înțelegere să distribuie acest articol. Vă Mulțumim!!!

Pe adresa teatrului evreiesc a venit o adresă din partea celor de la AUR. În adresa  respectivă, actriției Maia Morgenstern îi sunt adresate cuvinte grele și este amenințată cu moartea, atât dânsa cât și familia sa. Contactat în legătura cu această adresa, liderul AUR George Simion neagă acuzațiile aduse celor de la AUR. Pe cuvântul lui George Simion nu punem mare preț, pentru că l-am văzut ce vocabular vulgar are într-o emisiune la Antena3 moderată de Răzvan Dumitrescu. De asemenea putem spune că, nu ne-ar mira ca mesajul trimis pe adresa teatrului evreiesc să fie trimis de cei de la AUR, întrucât chiar în această săptămână un exemplu asemănător s-a derulat în parlamentul României, când deputatul AUR, Dan Tănase l-a agresat pe deputatul USRPLUS, Silviu Dehelean folosind un limbaj asemănător cu cel folosit în mesajul trimis Doamnei Maia Morgenstern. În continuare vă expunem mesajul primit de Doamna Maia Morgenstern

„Sunteți o adunătură de proști și am vrut să vă anunț că intenționez s-o omor pe nenorocita aia de Maia Morgenstern pentru că a îndrăznit să vorbească împotriva prietenului meu, pentru că a „stârnit” ceva.

Tipa asta nenorocită, … asta a avut tupeul să vorbească împotriva prietenului meu, ey?

O să-ți spun că această jidancă are zilele ei numărate. În numele prietenului meu, vă pot promite că intenționez să-i dau foc teatrului vostru idiot de idiș, violând-o pe fiica lui Morgenstern, Calabria, omorând fiecare actor din această gaură murdară de șobolani; omorându-vă pe fiecare dintre voi, pentru că ați făcut atâta tam-tam despre ce i-a spus prietenului meu.

Nenorocito de jidancă, pleacă naibii din țara mea, Maia. Vreau să-i spui cât de murdară și inumană este.

Și nu mă voi opri până când nu va fi jupuită de vie. Până termin de măcelărit. Până când escapada ei murdară de viață va fi întoarsă cu susul în jos, familia ei aruncată într-o nenorocită de tabără de muncă, intenționez să o arunc într-o cameră de gazare, într-un cuptor murdar unde o voi arde pe ea și pe copiii ei murdari după ce-i termin de violat.

E moartă, jidanca asta e moartă, îți spun eu!

Adun o mică comunitate de oameni cu minte similară, indivizi și oameni din cartierul meu și vă anunț, dacă îndrăznește să vorbească din nou despre antisemiți, o voi face să tacă pentru totdeauna de data asta.

Nimeni din țara asta nu va mai vorbi despre … asta urâtă și dezgustătoare atât timp cât trăiesc. E moartă, va fi bătută măr și nenorocita ta de gaură de jidani pociți, frauda ta se va termina în sfârșit!

Tu și toți cei implicați în teatru sunteți morți!

Din partea Partidului AUR!” –  scrie în mesajul primit de către Maia Morgenstern.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close