Politică

6…. Atenție la ministerele conduse de USRPLUS

În guvernul Florin Cîțu, 6 ministere sunt conduse de miniștrii aparținând USRPLUS, acești miniștri nu sunt „îndoctrinați” cu „sindromul” specific partidelor clasice. Cei 6 miniștri ai USRPLUS au ca obiectiv cheltuirea judicioasă a banului public și transparență totală. În cele 6 ministere vor dispărea:

  • Achizițiile publice fără licitație.
  • Achiziția de bunuri și servicii la prețuri supraevaluate.
  • Acordarea de contracte clientelei de partid, pentru primirea comisionului.
  • Plata unor sume consistente către unele trusturi de presă și către unii pseudo-jurnaliști.

Toate aceste practici specifice vechilor partide politice, nu se vor regăsi și la miniștrii USRPLUS, care și-au propus promovarea unui alt mod de a face politică, și anume o politică transparentă făcută exclusiv în folosul cetățeanului. Acest mod de a face administrație și politică se va lovi de rezistența conservatoare a încrengăturii transpartinice venită din partea reprezentanților vechilor partide politice. La ce trebuie să se aștepte cei 6 miniștri USRPLUS?

  • La atacuri grosolane, care de regulă vor fi lansate de „jurnaliști” aserviți reprezentanților vechilor partide politice. Celor de la USRPLUS le solicităm să aibă coloană vertebrală, verticală și celor care citesc acest articol le adresăm rugămintea de al distribui. Vă Mulțumim!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close