Politică expres 3

Dacă propunerea PNL-ului pentru postul de premier va fi Ludovic Orban, acesta cu siguranță va guverna alături de PSD

Pentru ca practicile nesimțite ale lui Ludovic Orban să nu poată continua după 6 decembrie, vă rugăm distribuiți acest articol.

După 6 decembrie, în urma consultărilor de la Cotroceni, Klaus Iohannis va desemna un premier care să formeze guvernul. Dacă cel desemnat va fi Ludovic Orban, situația pentru progresul democratic al României va deveni una foarte gravă. Astăzi se împlinește un an de zile de când Ludovic Orban este premier. În toată această perioadă, Ludovic Orban ca și politician s-a dovedit a fi laș, pervers și mincinos. Ce se poate remarca ca fiind notabil, la un an de guvernare Orban?

  • Numirile în funcțiile publice se fac fără concurs.
  • Traseismul politic a cunoscut cote ne mai întâlnite, atât în rândul primarilor, cât și în rândul parlamentarilor.
  • Alegerile pentru primari în două tururi au fost ignorate de Ludovic Orban , deși a semnat un angajament în acest sens.
  • De asemenea a fost ignorat de către Ludovic Orban și angajamentul prin care se obliga să declanșeze alegeri parlamentare anticipate.
  • La cele mai sus enunțate adăugăm și achiziția de bunuri și servicii prin atribuire directă, cu eludarea licitațiilor publice.

Concluzie Finală:

Pentru ai avea parteneri de guvernare pe cei de la USRPLUS, Ludovic Orban va trebui să se debaraseze de aceste practici nesimțite. Cunoscându-i caracterul, avem certitudinea că, Ludovic Orban nu va renunța la practicile retrograde mai sus enunțate. Din trufie si emfază, Ludovic Orban va dori să rămână premier și fără sprijinul celor de la USRPLUS, care cum am mai spus, cu siguranță nu-i vor accepta practicile retrograde. Pentru a rămâne totuși premier avem certitudinea că, Ludovic Orban va apela la sprijinul celor de la PSD. Dacă se va întâmpla așa, Ludovic Orban se va compromite iremediabil în ochii românilor. Oricum faptul că, Ludovic Orban a făcut transferuri masive de la PSD reprezintă o jignire fără margini față de cei care timp de 3 ani de zile au protestat împotriva PSD-ului. În final avem o întrebare pentru Ludovic Orban: Oare românii au ieșit în stradă timp de 3 ani de zile să protesteze împotriva PSD-ului, pentru ca ulterior tu, Ludovic Orban să transferi membri PSD și să le oferi funcții publice? pentru ca aceste fapte să nu se mai întâmple vă rugăm distribuiți acest articol!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close