Politică expres 2

Marius Budăi un PSD-ist care ca și politician are două calități: mincinos și demagog

Marius Budăi ne povestește despre marea grijă pe care o va avea PSD-ul față de diferite categorii sociale. Ce va face PSD-ul în viitor nu știm, dar ce a făcut în perioada 2017-2019 știm sigur, în acest sens vom puncta două aspecte:

  • Timp de 3 ani de zile, PSD-ul nu a plătit concediile medicale și cu câteva luni de zile înainte de obligativitatea de a majora pensiile cu 40%, deși avea majoritate în parlament, a fugit de guvernare. Tot în acest context putem să arătăm că, dublarea alocațiilor din 2019 s-a făcut prin votul celor de la PNL și USR, care au profitat de faptul că, în momentul votului mulți dintre parlamentarii PSD-ului au lipsit din sală. Mai menționăm că, anterior votului PSD s-a opus cu înverșunare dublării alocațiilor. Pe tema măsurilor ce țin de promisiuni gen PSD, vă expunem ultima postare de pe pagina de facebook a neregretatului fost ministru al muncii, Marius Budăi:

 

„Obiectivul principal al programului de guvernare al PSD este siguranța locurilor de muncă.

Noi nu lăsăm pe nimeni în urmă! De aceea, companiile românești și salariații acestora vor fi susținute masiv.

Ați văzut deja, guvernarea PNL nu a fost deloc interesată de tinerii care nu își găsesc un loc de muncă sau sunt concediați, de persoanele de peste 55 de ani care își pierd locul de muncă sau de grupurile dezavantajate! În schimb, PSD are măsuri țintite, directe, pentru toate aceste categorii de persoane.”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close