Politică expres 1

PNL și PSD uniți împotriva celor de la USRPLUS

Vechea clasă politică, care timp de 30 de ani a ținut România în sărăcie și subdezvoltare are actualmente un adversar de temut, acesta se numește: USRPLUS. Această alianță provine din rândul societății civile și își propune să promoveze interesele cetățeanului. Cei de la USRPLUS, nu sunt obișnuiți și nici nu vor să promoveze practicile vechii clase politice, cum ar fi:

  • Numiri politice în funcții publice cu eludarea concursului.
  • Achiziționarea de bunuri și servicii pe bază de atribuire directă fără licitație.
  • Contracte de lucrări sau achiziții publice din care politicienii să își tragă un comision, care în unele cazuri a depășit 25% din valoarea contractuală.
  • Menținerea unui aparat bugetar supradimensionat, care trebuie să răspundă la comenzile politice.

Nota redacției:

Lista pe care mai sus am enunțat-o, poate fi continuată cu alte multe practici retrograde și care de fapt reprezintă o jignire și o sfidare a cetățeanului de rând. Ce este important să se rețină, este faptul că, aceste practici retrograde sunt comune tuturor partidelor care au guvernat România și care acum, vor veni din nou să ceară votul românilor. Cotidianul Național Gazeta Civica, consideră că, a sosit momentul ca românii să acorde votul pentru USRPLUS iar celor care până acum au sfidat poporul român să le spună la votul de pe 6 decembrie, că e timpul să i-a o pauză. La prima vedere, cei de la USRPULS par a fi singuri împotriva tuturor, dar avem trei mari aliați:

  • în primul rând pe bunul Dumnezeu, care nu va mai permite ca, cei care au jefuit România 30 de ani să mai ajungă la putere.
  • Poporul român, care are cea mai mare putere prin ștampila de vot
  • Parchetul european, care prin Laura Codruța Kovesi și echipa sa, nu va permite ca banul public să fie jefuit de politicienii corupți.
  • Cei de la USRPLUS, vor avea ca și aliat și Cotidianul Național Gazeta Civica, care a luat ființă pentru a fi în slujba cetățeanului, prin atitudine și opinie civica.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close