Politică expres 1

După 6 decembrie este vital ca Dacian Cioloș să preia postul de prim-ministru

  • Pentru ca, pe 6 decembrie românii să știe cui acordă votul, vă rugăm distribuiți acest articol.
  • La consultările de la Cotorceni, ce vor avea loc după 6 decembrie a.c, USRPLUS trebuie să solicite ferm desemnarea lui Dacian Cioloș ca prim-ministru. În caz contrar, PNL-ul pentru a-5-a oară se va afla la guvernare cu sprijin din partea PSD. Pentru cei care au uitat, le reamintim faptul că, după 1990 PNL-ul a păstrat doar sigla partidului istoric, dar în practică și-a trădat electoratul. În acest sens vă reamintim comportamentul de trădător al PNL-ului:
  • În 2005, Călin Popescu Tăriceanu din postura de președinte al PNL și deținând funcția de prim-ministru a demis miniștrii PDL și a guvernat minoritar (PNL-ul atunci avea doar 22% în parlament) cu sprijin din partea PSD timp de 3 ani de zile, până în 2008.
  • În 2012, PNL-ul a fost în coaliție cu PSD-ul și au format alianța (USL) cu care au guvernat până în 2015. În 2019 și 2020, două guverne Orban au fost investite cu sprijin masiv din partea PSD.
  • ținând cont de cele menționate, este clar că, nu putem avea încredere în cuvântul lui Ludovic Orban, care ca și politician s-a dovedit a fi un om lipsit de caracter. Nu putem accepta ca, Ludovic Orban să fie investit ca prim-ministru. De ce spunem acest lucru? Cum am mai enunțat, ca și politician Ludovic Orban este un om care nu-și respectă cuvântul dat. în perioada următoare România are nevoie de un prim-ministru cu viziune și inițiativă, ori Ludovic Orban nu întrunește aceste calități.
  • Dacian Cioloș este cel mai potrivit pentru postul de prim-ministru. Este un om de inițiativă cu o viziune pro europeană și datorită calităților sale este șeful celui de al 3 le-a grup parlamentar din cadrul UE (Renew Europe). Cu Dacian Cioloș premier, România are garanția că, va avea o guvernare de dreapta și în plus, avem certitudinea că acest om va guverna doar în interesul românilor și nivelul de trai al populației va crește în mod semnificativ. Actualmente, cei de la PNL guvernează pentru a-4-a oară cu sprijin din partea celor de la PSD. De ce am avea încredere că nu o vor face și a-5-a oară?
  • Pentru ca, pe 6 decembrie românii să știe cui acordă votul, vă rugăm distribuiți acest articol.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close