Politică expres 1

Ce anume nu vrea Victor Ponta?

Alegerile parlamentare vor avea loc cu sigiranță pe data de 6 decembrie a.c. Cale de întoarcere nu mai există. Deja, PSD-ul în provincie și-a expus bannerele cu sloganul „siguranța unui trai mai bun”. În aceste condiții, Victor Ponta este disperat, pentru că la ultimele alegeri a obținut 1%. Dacă PRO ROMÂNIA nu va face pragul electoral, Ponta și Tăriceanu nu se vor mai regăsi în viitorul parlament. În disperare de cauză, Ponta își face iluzii că, alegerile parlamentare se vor amâna până în martie 2021, iar până atunci partidul său să mai acumuleze câteva procente. Speranța lui Ponta este faptul că, actualmente sunt raportate zilnic un număr mare de infectări. Ponta pune numărul mare de infectări pe seama faptului că, au fost alegerile locale. Ce nu spune Ponta este faptul că, el nu prea dă doi bani pe respectarea regulilor instituite pentru această pandemie mondială. De la declanșarea acestei crize, Victor Ponta nu a apărut niciodată în spațiul public cu mască „pe BOT”. Păi dacă românii  l-au văzut pe Victor Ponta nerespectând reguli ce sunt standard la nivel mondial, de l-ar crede că este interesat de numărul crescut al infectărilor zilnice? În acest sens cităm ultima postare de pe pagina de facebook a lui Victor Ponta, pe care citind-o înțelegem foarte clar că, Ponta nu ar dori ca alegerile să se desfășoare în decembrie, ci mai degrabă în martie anul viitor:

 

„Campania si Alegerile Locale ne-au dus de la 1.000 de cazuri / zi la 4.000 cazuri ! Si facem Alegeri Parlamentare

In fiecare zi avem mai multe victime de Covid 19 decat cele de la tragedia “Colectiv” – si acum trebuie sa pastram ( nu sa schimbam) Guvernul “Orban” !

In 2020 Guvernul Orban a imprumutat de 2 ori mai multi bani decat Guvernul “Ponta” in 2012-2015 !!! Si atunci am marit salariile, pensiile si alocatiile – si am scazut TVA si CAS – acum doar se vand activele Companiilor de Stat!

PNL distruge Romania – USR , PMP si UDMR ii sprijina – PSD ii lasa in pace / doar PRO Romania lupta in continuare!

Mai avem o sansa in acest an – o singura sansa sa oprim drumul spre prapastie ! Daca nu o facem acum – pana in 2024 va mai exista Romania?”

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close