Politică 3

Varujan Vosganian în afara parlamentului după 6 decembrie

ALDE ca și partid, la ora care discutăm practic nu mai există sau putem spune că, din acest partid a rămas doar o hologramă. După eșecurile consecutive de la europarlamentare și locale, și fără candidat la prezidențiale, pentru alegerile parlamentare cei de la ALDE au hotărât să nu mai înscrie partidul pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Călin Popescu Tăriceanu a dat bir cu fugiți și candidează pe listele PRO ROMÂNIA – partid cu înclinații neocomuniste. Varujan Vosganian a rămas în ALDE precum un corb pe ruinele unui fost castel. Vosganian, pe care îl cităm în continuare ne anunță pe pagina sa de facebook că nu mai candidează:

 

„Am ales să nu candidez la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Simt că lumea politică de azi nu mi se potrivește. Sau, ca să păstrez proporțiile, eu nu mă potrivesc lumii politice de azi.”

Nota redacției:

Ne întrebăm, unde ar mai fi putut candida Vosganian? Ne mai întrebăm, dacă nu a sosit momentul ca, după expirarea mandatului Vosganian să răspundă pentru faptele penale de care este acuzat și de care până acum s-a ferit folosindu-se de imunitatea parlamentară?

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close