Politică 3

Valorile pe care le promovăm ne obligă să-i solicităm Irinei Alexe să nu păteze imaginea USR PLUS

  • Faptul că a reușit să se pensioneze la vârsta de doar 39 de ani, reprezintă o jignire sfidătoare asupra poporului român.
  • Faptul că la 39 de ani a obținut o pensie nesimțită de 13.000 lei, reprezintă o altă jignire sfidătoare asupra poporului român.
  • Faptul că la trei ani după pensionare s-a reangajat la vârsta de 42 ani, luna trecută (februarie 2021) ca secretar de stat în cadrul ministerului de interne, reprezintă o a treia jignire sfidătoare la adresa poporului român.

Angajarea Irinei Alexa s-a făcut la solicitarea și „presiunea„ lui Dacian Cioloș. Acest comportament este inacceptabil și îi solicităm Irinei Alexa să aleagă între pensie și salariul de la MAI. În caz contrar, putem afirma că, „unii membri ai USRPLUS au început să își bată joc de valorile cu care acest partid s-a lansat pe scena românească. Și pentru că, ne-am propus să nu ne abatem de la verticalitatea care ne caracterizează, Cotidianul Național Gazeta Civica, îi solicită în mod imperativ Irinei Alexa să nu păteze imaginea USR PLUS, motiv pentru care domnia sa poate să aleagă între pensie și salariul de la MAI. De asemenea, solicităm guvernului Cîțu și actualei majorități parlamentare să elaboreze și să emită o lege în procedură de urgență prin care în sistemul bugetar să fie interzisă cumularea pensiei cu un eventual salariu. De asemenea solicităm ca, în respectiva lege să se stipuleze că, vârsta minimă de pensionare în cadrul MAI nu poate fi mai mică de 58 ani. 

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close