Politică 3

Gabriela Firea minte cu nerușinare

Gabriela Firea afirmă că hotărârea emisă ieri (04 februarie 2021) de către primăria sectorului 1 este una criminală, întrucât oprește finanțarea pentru 4 spitale. Afirmațiile Gabrielei Firea reprezintă minciuni nesimțite. Pe această speță vă expunem ultima postare a Gabrielei Firea, cu precizarea că, în continuarea postării Gabrielei Firea vă vom expune și declarația ministrului Vlad Voiculescu care infirmă minciunile Gabrielei Firea:

„Oprim hotararea ilegala si abuziva a primarului sectorului 1 si a consilierilor locali ai PNL si USR – Plus de a taia finantarea a 4 spitale vitale din Bucuresti!

Am anuntat azi depunerea solicitarii de convocare a unei sedinta de indata luni, ora 12,00 si a unui proiect de hotarare pentru revocarea hotararii monstruoase, de taiere a fondurilor pentru spitale.

Mergem mai departe cu solicitarea catre Prefectul Capitalei de a suspenda hotararea criminala si o actiune in Contencios administrativ, la Tribunalul Bucuresti.

Prin toate aceste demersuri concrete sunt convinsa ca vom pune capat ilegalitatii si abuzului primarului #DrepteiUniteImpotrivaOamenilor de la sectorul 1.”

 

Față de cele postate de Gabriela Firea, vă expunem declarația ministrului sănătății Vlad Voiculescu:

“Spitalul Grigore Alexandrescu nu a fost văduvit de fonduri prin decizia luată în consiliul local ieri. Acesta este un aspect pe care este bine să îl clarificăm. Mă bucur că am putut să îl clarific acum. Prin decizia Consiliului Local al Sectorului 1 de ieri Spitalul Grigore Alexandrescu nu va fi văduvit de fonduri, nici măcar nu se opreşte posiblitatea ca fondurile să vină de la Primăria Sectorului 1. Este o neînţelegere, probabil că vine dintr-o lipsă de comunicare neadecvată. Dacă vă uitaţi pe site-ul Primăriei Sectorului 1, lucrurile sunt explicate cum se poate de clar acolo. De asemenea, au fost explicate de către toţi decidenţii care au fost parte la acea decizie”, a afirmat Voiculescu, într-o conferinţă de presă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close