Politică 3

DUPĂ 6 DECEMBRIE 2020 USRPLUS VA DEVENI PRINCIPALA FORȚĂ POLITICĂ DIN ROMÂNIA

PNL-ul a început să piardă procente importante iar acest lucru este specific unui partid aflat la guvernare care se confruntă și cu o pandemie fără egal în istoria modernă a umanității. PSD-ul face eforturi majore de a puncta pe greșelile PNL-ului și încearcă să acumuleze procente care să îi permită ca după 6 decembrie să omită pretenții la guvernare. În decembrie la alegerile parlamentare, românii se vor descătușa și cu siguranță vom asista la o ascensiune importantă a USRPLUS. Este posibil ca USRPLUS să obțină 25% din voturile exprimate de români. În acest sens concură mai multe elemente cum ar fi: Atât PNL cât și PSD au guvernat România și nu au avut rezultate notabile care să ducă la creșterea nivelului de trai și la consolidarea unei economii sănătoase. Acte de corupție au fost săvârșite și de cei de la PSD și de cei de la PNL. Ambele partide practică nepotismul și numirile politice în funcțiile publice cu ignorarea concursului pentru ocuparea acestor posturi. În ambele partide (PNL și PSD) sunt membri asupra cărora planează suspiciuni privind integritatea și moralitatea.

 

Ce șanse au PNL și PSD?

Dacă aceste partide vor introduce criterii stricte de integritate pentru cei pe care îi propun pentru alegerile parlamentare vor avea câștig de cauză. Totodată se impune ca, în aceste partide să se facă o „curățenie” de la lider până la ultimul membru. De asemenea trebuie ca aceste partide să își definitiveze programele de guvernare cu care vin în fața electoratului și să le și respecte. Dacă vorbim despre momentul actual, există șanse să asistăm la o guvernare PNL-USPLUS. Peste 2 luni, s-ar putea vorbim despre o guvernare USRPLUS-PNL.

Articole similare

Un comentariu

  1. Bai acestia,
    probabil ca se va forma o alta majoritate care sa sustina noul guvern, sazicem una de 57%. Voi marilor pitici, ce procentaj veti avea din randurile paralemntelor? Deocamdata sunteti in cadere, aveti putine locuri eligibile pe care va bateti ca chiorii. Precis o sa va voteze lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close