Politică 3

documentele pe care trebuie să le depună la AEP competitorii electorali participanți la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) aduce la cunoștința competitorilor electorali participanți la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020 faptul că au obligația să depună la AEP, în termen de 15 zile de la data desfășurării alegerilor locale, respectiv până cel mai târziu în data de 13 octombrie, ora 17:00, următoarele documente:

  • rapoartele detaliate ale veniturilor și cheltuielilor electorale;
  • cuantumul datoriilor înregistrate ca urmare a campaniei electorale;
  • declarațiile privind indicarea sursei contribuției – Anexa nr. 14 (Formular privind înregistrarea contribuitorilor la campania electorală) la Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale, republicată, cu modificările și completările ulterioare, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 10/2016.

Precizăm că, potrivit art. 47 alin. (2) și (3), precum și art. 51 alin. (1) din Legea nr. 334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale, republicată, cu modificările și completările ulterioare, Autoritatea Electorală Permanentă publică în Monitorul Oficial al României, Partea I și pe site-ul www.roaep.ro, după caz, rapoartele detaliate ale veniturilor și cheltuielilor electorale, cuantumul datoriilor înregistrate ca urmare a campaniei electorale, precum și declarațiile privind indicarea sursei contribuției – Anexa nr. 14.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Close