Politică 3

DECLARAȚIE DE PRESĂ primită de la domnul deputat Nicolae Georgescu (Grupul parlamentar al PSD) Cristian Ghinea, dă-ţi demisia! Ia-l de mână pe Claudiu Năsui şi plecaţi, pentru că nu sunteţi buni de nimic!

Comisia Europeană nu e de acord cu proiectul propus de România în cadrul Planului National de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) şi l-a respins pentru a treia oară.

 

 

Autorităţile de la Bruxelles au explicat, în repetate rânduri, că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) nu include proiecte de reformă în domeniile digitalizării, schimbărilor climatice, sustenabilităţii economice sau educaţiei. Pe scurt, grămada de aberaţii din programul de guvernare al coaliţiei de dreapta a fost aruncată la coş de către tehnocraţii de la UE.Între timp, Cîţu şi compania încearcă să susţină că nu e nicio nenorocire, deşi toată România a înţeles că e vorba despre cel mai mare eşec al acestei guvernări, după gestionarea pandemiei. Este evident şi pentru un copil de grădiniţă că ţara noastră riscă să piardă surse importante de bani din cauza acestor îngâmfaţi incapabili şi că primul dintre ei este ministrul Cristian Ghinea de la USR.Cum văd că nu îndrăzneşte nimeni să-i ceară demisia acestui ministru la fel de slab şi arogant ca fostul său coleg Vlad Voiculescu, am decis să-i cer chiar eu demisia.Vreau să vă spun că sunt foarte tolerant şi înţelegător de felul meu. Niciodată n-am fost adeptul extremelor, mereu am considerat că este bine ca unui ministru să i se dea credit pentru a demonstra ce are în plan. În cazul lui Ghinea şi Năsui, însă, parcă nu pot să am răbdare. Aceşti miniştri sunt, totuşi, două catastrofe care pot lăsa această ţară fără miliarde de euro pentru dezvoltare.Ghinea şi Năsui – daţi-vă demisia! Vasile Cîţu – dă-i afară!

Articole similare

Un comentariu

  1. Si voi cu ce a-ti fost mai buni, sau cu ce a-ti fii mai buni? Te afisezi cu un plagiator, adorator al Rusiei, Chinei si Turciei, cele mai “democratice” tari ale lumii…nu vedeti cat sunteti de ipocrizi si inselatori, nesimtiti, hoti?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close